Carter Vanderbilt Cooper Wiki, Elämäkerta, Kuolema, Hautajaiset, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Isä, Äiti, Veli, Faktat

Carter Vanderbilt Cooper (s. 27. tammikuuta 1965 – kuoli 22. heinäkuuta 1988) oli amerikkalainen kuuluisa tähti ja julkkislapsi, joka kuuluu Manhattanille, New Yorkiin. Hän nosti mainetta Gloria Vanderbiltin lapsena ja Anderson Cooperin veljenä.

Carterin äiti oli amerikkalainen taiteilija, kirjailija, näyttelijä, muotisuunnittelija, perillinen ja seuralainen. Hän oli New Yorkin Vanderbilt-perheen jäsen ja myös CNN-televisioankkurin Anderson Cooperin äiti. Aikuisena 1970-luvulla Vanderbilt toi markkinoille muoti-, hajuvesi- ja taloustavarasarjan, jotka kantavat nimeään. Hänet tunnettiin erityisesti designfarkkujen varhaisena kehittäjänä. Carter Cooperin äiti kuoli 17. kesäkuuta 2019 95-vuotiaana. Suurin syy hänen kuolemaansa oli mahasyöpä. Hänellä diagnosoitiin sairaus aiemmin tässä kuussa. Kuollessaan Vanderbilt jätti poikansa Anderson Cooperin lähes koko kuolinpesän, jonka arvo oli alle 1,5 miljoonaa dollaria.

Lisäksi hänen isänsä "Wyatt Cooper", joka oli käsikirjoittaja, näyttelijä ja kirjailija Amerikasta. Lisäksi hänen isänsä kuoli 5. tammikuuta 198, ja hän kärsi sydänkohtauksesta joulukuussa 1977. Hän oli 50-vuotias ja menetti henkensä avoimessa sydänleikkauksessa. Wyatt Cooper oli Gloria Vanderbiltin neljäs puoliso. Itse asiassa Vanderbilt oli naimisissa neljä kertaa, erosi kolme kertaa ja synnytti yhteensä neljä poikaa. Hänellä oli myös useita muita merkittäviä suhteita.

Lue myös: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Vaimo, Ura, Faktat

Carter Vanderbilt Cooperin kuolema

Carter otti henkensä 22. heinäkuuta 1988 ja kuoli itsemurhaan. Hän hyppäsi perheensä 14. kerroksen asunnosta. Vuonna 2016 Vanderbilt kertoi lapsensa traagisesta kuolemasta ja väitti, että hänellä ei vieläkään ollut sulkemista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tänään 31 vuotta sitten veljeni Carter Cooper kuoli itsemurhaan. Sitä on edelleen vaikea kuvitella, vaikea käsittää. Ei mene päivääkään, etten ajattelisi häntä ja kaipaisin häntä kauheasti. 27. tammikuuta 1965 - 22. heinäkuuta 1988.

Viesti, jonka andersoncooper (@andersoncooper) jakoi 22. heinäkuuta 2019 klo 6.41 PDT

Lue myös: Bettie Jenifer (näyttelijä) Kuolema, Ikä, Elämäkerta, Puoliso, Paino, Pituus, Nettovarallisuus, Aviomies, Perhe, Ura, Faktat

Haastattelun aikana Carterin veli Anderson Cooper muisti edesmenneen perheenjäsenensä, mukaan lukien Vanderbiltin, isänsä Wyatt Emory Cooperin ja veljensä Carter Vanderbilt Cooperin, kun hän ilmoitti poikansa Wyatt Morgan Cooperin syntymästä.

Lue myös: Sulli (korealainen näyttelijä) Kuolema, Ikä, Poikaystävä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, TV-ohjelmat, Profiili, Faktat

"Toivon, että äitini ja isäni ja veljeni Carter olisivat elossa tapaamassa Wyattia, mutta haluan uskoa, että he voivat nähdä hänet." Hän kirjoitti myös Instagramin kautta: "Kuvittelen heidät kaikki yhdessä, käsivarret toistensa ympärillä, hymyileviä ja nauravia, iloisia siitä, että heidän rakkautensa elää minussa ja Wyattissa ja että perheemme jatkuu."

Ikä, pituus & paino

Kuinka vanha Carter Vanderbilt Cooper oli kuollessaan? Hän oli 23-vuotias vuonna 1988. Carter Vanderbilt Cooper syntyi 27. tammikuuta 1965 Manhattanista, New Yorkista. Hän oli 5 jalkaa 11 tuumaa pitkä ja painaa noin 78 kg tai 171 paunaa.

Carter Vanderbilt Cooper Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiCarter Vanderbilt Cooper
NimimerkkiCarter Cooper
Ikä23 vuotta vanha
Syntynyt27. tammikuuta 1965
KuolinsyyItsemurha
Kuolinpäivämäärä22. heinäkuuta 1988
HautauspaikkaMoravian hautausmaa,

New York, Yhdysvallat

AmmattiOpiskelija
KuuluisaGlorian kuuluisan näyttelijä Vanderbiltin poika
SyntymäpaikkaManhattan, New York, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacVesimies
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'11"

Senttimetrit: 180 cm

Mittarit: 1,80 m

PainoPaino: 78 kg

Paunaa: 171 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

40-30-35 tuumaa
Hauislihaksen koko10 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Wyatt Cooper

Äiti: Gloria Vanderbilt

SisaruksetVeli: 1. Anderson Cooper

2. Christopher Stokowski (velipuoli)

3. Leopold Stanislaus Stokowski (velipuoli)

Sisar: Ei yhtään

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitEi mitään
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoPrincetonin yliopisto
KouluLukio
Suosikki
SuosikkiväriMusta
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kuntoilu salilla
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 1,5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Anderson Cooperin veli Carter Vanderbilt Cooper syntyi 27. tammikuuta 1965 Manhattanilla, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä nimi oli Gloria, amerikkalainen taiteilija, kirjailija, näyttelijä, muotisuunnittelija, perillinen ja seuralainen. Hänen isänsä nimi oli "Wyatt Cooper" oli amerikkalainen kirjailija, käsikirjoittaja ja näyttelijä. Koulutukseltaan hän oli hyvin koulutettu.

Lue myös: Erin Moran (näyttelijä) Kuolinsyy, Puoliso, Aviomies, Ura, Pituus, Paino, Faktat

Henkilökohtainen elämä, puoliso ja lapset

Lisäksi Wyatt oli Vanderbiltin neljäs aviomies. He menivät naimisiin 24. joulukuuta 1963. Carter Cooperilla oli myös nuorempi sisarus, veli nimeltä Anderson Cooper, joka on toimittaja, televisiopersoonallisuus ja kirjailija. Koulutukseltaan Carter valmistui Princetonin yliopistosta vuonna 1987.

Lue myös: Mama Cax (Kuolema) Ikä, Pituus, Paino, Bio, Vartalon mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Carter Cooper Net Worth

Carter Cooperin nettovarallisuudesta puhuttaessa hän kuului varakkaaseen perheeseen, jossa hänen äitinsä, isänsä ja veljensä olivat kaikki rikkaasta ja korkealuokkaisesta perheestä. Wikipedian mukaan Vanderbilt jätti äitinsä kuoltua pojalleen Anderson Cooperille lähes koko kuolinpesän, jonka arvo oli noin 1,5 miljoonaa dollaria. Joten rikas poika Carter Cooper oli miljonääri ja vakiintunut.

Lue myös: Ashley Mattingly (malli) Kuolinsyy, Poikaystävä, Bio, Wiki, Ikä, Nettovarallisuus, Kuolinpaikka, Hautajaiset, Faktat

Carter Vanderbilt Cooperin faktat

  • Hänen nuorempi veljensä Anderson kuvaili kerran Carteria lempeäksi pojaksi.
  • Hän kertoi myös olevansa kiinnostunut sellaisista aiheista kuin sotahistoria ja politiikka.
  • Gloria Vanderbilt julkaisi kirjan nimeltä "A Mother's Story" vuonna 1997.
  • Kirjassa hän kertoi päivästä ja kokemuksesta poikansa menettämisestä.
  • Vuoden 2016 HBO:n dokumentissa "Nothing Left Unsaid" hän ja Anderson puhuivat molemmat traagisimmasta tapauksesta, joka tapahtui heidän elämässään.
  • Äskettäisessä haastattelussa Anderson Cooper 360 -juontaja muisteli, kuinka hänen äitinsä "oli innoissaan", kun hän kertoi hänelle, että hänestä tulee isä.
  • Hän puhui myös siitä, kuinka hänen kuolemansa auttoi häntä päättämään, että hän oli valmis tulemaan isäksi.
  • Hän sanoi myös: ”Kun äiti kuoli, hän oli 95-vuotias, ja hän oli puhunut kuolemastaan ​​niin kauan kuin muistan, joten olin valmis siihen. Mutta en ollut valmis oivallukseen, että minulla ei oikeastaan ​​ole yhtään lähisukulaista jäljellä", hän kertoi lehdelle ja lisäsi sitten: "Se oli hyvin yksinäinen tunne, jota en ollut osannut odottaa. "Se sai minut ajattelemaan: "No, hyvä on, tämän on ehdottomasti tarkoitus olla.""

Lue myös: Karen Reuter (näyttelijä) Wiki, Bio, Kuolinsyy, Ikä, Pituus, Puoliso, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit