Lupillo Rivera (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lupillo Rivera on meksikolais-amerikkalainen laulaja-lauluntekijä. Hän kiinnittää yleisön katseet kansainvälisesti albumillaan Despreciado, joka nousi sijalle 1 Yhdysvaltain Billboard Top Latin Albums -listalla. Hän on voittanut työstään useita Premios lo Nuestro -palkintoja. Tämän lisäksi hän on myös sosiaalisen median tähti ja hänellä on miljoonia seuraajia Instgaram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lupillo Riveran Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lupillo Rivera Pituus ja paino

Kuinka pitkä Lupillo Rivera on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Lupillo Riveran korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 9 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 78 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Lupillo Riveran ikä

Kuinka vanha on Lupillo Rivera? Hän syntyi 30. tammikuuta 1972 Meksikossa. Hän on 48-vuotias. Hänellä on Meksikon kansalaisuus.

Lupillo Riveran perhe

Lupillo Riveran äidin nimi on Rosa Saavedra ja isän nimi Pedro Rivera. Ennen Lupillon syntymää Pedro Jr., Gustavo, hänen äitinsä ja hänen isänsä muuttivat Long Beachiin Kaliforniaan, missä Lupillo valmistui Long Beach Polytechnic High Schoolista vuonna 1990. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen nuorempi sisarensa Jenni Rivera oli tunnettu laulaja ja näyttelijä. Hänen toinen sisarensa Rosie Rivera on tosi-tähti. Hänellä on myös kolme veljeä.

Lupillo Rivera Wiki

Lupillo RiveraWiki/Bio
Oikea nimiGuadalupe Rivera Saavedra
NimimerkkiLupillo Rivera
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä48-vuotias
Syntymäpäivä30. tammikuuta 1972
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 78 kg (171 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Lapset6
Vaimo/puoliso1. María Gorola

2. Mayeli Alonso

Nettovarallisuusnoin 5,8 miljoonaa dollaria (USD)

Lupillo Riveran vaimo

Kuka on Lupillo Riveran vaimo? Hän solmi Mayeli Alonson vuonna 2006 ja myöhemmin pari erosi vuonna 2018. Hänellä oli kaksi lasta ja neljä muuta ensimmäisen vaimonsa María Gorolan kanssa.

Lupillo-Rivera-vaimonsa-tähtien kanssa

Lue myös: Prodigy (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Lupillo Riveran nettoarvo

Kuinka paljon Lupillo Riveran nettoarvo on? Rivera halusi aluksi ravintoloitsijaksi. Vuoteen 2010 mennessä, lähes vuosikymmenen uransa jälkeen, Rivera oli saanut työstään useita Grammy- ja Latinalaisen Grammy-ehdokkuuden. Kuten vuonna 2021, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 5,8 miljoonaa dollaria (USD).

Lupillo Riveran tosiasiat

  1. Lupillo Rivera sai tehtäväkseen etsiä paikallisia kykyjä baareista, kun hän työskenteli ravintolassa.
  2. Myöhemmin tunnetuksi tullessaan hänet tunnettiin nimellä "El Toro del Corrido".
  3. Hänen setänsä oli puolikuulu ammattinyrkkeilijä.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.

Lue myös: Queen Naija (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Poikaystävä, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit