Paradiised (TikTok Star) -treffit, poikaystävä, bio, Wiki, ikä, pituus, paino, nettoarvo, tosiasiat

Paradiisedd on TIkTok-tähti, joka syntyi 17. maaliskuuta 2002 Weslacossa, Texasissa, Yhdysvalloissa. Lapsuudesta lähtien hän oli hyvin utelias tanssista, kauneudesta ja muodista. Kasvaessaan Paradiisedd nousi maineeseensa TikTok-tähdenä, joka ansaitsi paljon huomiota tanssivideoillaan suosittujen ja trendaavien kappaleiden kautta, jotka hän lataa TikTok-tililleen. Ennen TikTok-mainetta hän pelasi lukion koripallojoukkueessa pelipaidassa numero 42. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan.

Paratiisoitu oikea nimi

Paradiisedd Oikea nimi on Paradise Deedee. Hän viittaa pitävänsä nimensä lyhyenä helpottaakseen ja mukauttaakseen fanejaan. Hän pitää myös kovasti kuvitteellisista nimistä.

Paratiisin ikä, pituus, paino ja mitat

Vuodesta 2020 lähtien Paradiised-ikä on 18 vuotta. Hän seisoo 5 metrin korkeudella. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja tummat hiukset, jotka sopivat hänelle hyvin. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on 6 US-kenkä.

Paratiisoitu poikaystävä ja treffit

Vuodesta 2020 lähtien Paradiisedd oli suhteessa Ethan-nimisen nuoren kanssa. Hän esiintyi useissa hänen TikTok-videoissaan ja on aktiivinen useilla sosiaalisen median alustoilla käyttäjätunnuksella @kyc.vex. Spekuloitiin, että hän seurustelee muun TikTok-tähden Marc Gomezin kanssa, mutta kumpikaan heistä ei ollut vahvistanut tai kiistänyt sitä. Maaliskuussa 2020 hän julkaisi TikTok-videon, jossa hän suuteli tuntematonta nuorta.

Lue myös: Xenia Deli (malli) Nettovarallisuus, Bio, Puoliso, Treffit, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Paratiised Syntymä, perhe ja koulutus

Paradiisedd syntyi 17. maaliskuuta 2002 Weslacossa, Texasissa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole toistaiseksi tiedossa. Hänellä on sisko, joka käyttää hänen online-aliastaan ​​Prettyluhhazel. Hänellä on myös veli nimeltä James Zamarripa. Koulutuksensa mukaan hänellä on sisko, joka käyttää hänen online-aliastaan ​​Prettyluhhazel. Hänellä on myös veli nimeltä James Zamarripa.

Paratiisoitu nettovarallisuus ja palkka

Vuodesta 2020 lähtien Paradiiseddin nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 500 000–600 000 dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on sosiaalisen median ura. Hänen TikTok-tilinsä mainostajat maksavat tietyn summan tekemästään viestistä. Keskimääräinen arvio hänen sponsoroinnistaan ​​veloittamasta summasta on 884–1 473 dollaria.

Lue myös: Jacob Sartorius (TikTok Star) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Faktat

Paratiisoituja faktoja

Hän ei anna negatiivisuuden estää uraansa. Hän on myös aktiivinen YouTubessa, vaikka hän on ladannut hyvin vähän videoita verrattuna TikTokiin. Hänellä on kanavallaan vain kuusi videota helmikuussa 2020. Hänen suosituin YouTube-videonsa on nimeltään "You Laugh, You Lose", joka on saavuttanut yli 80 000 katselukertaa. Hänen YouTube-kanavallaan on noin 40 000 tilaajaa. Hän pelasi ennen lukionsa koripallojoukkueessa paidan numero 42 takana. Parasiisedd aloitti uransa TikTokissa. Hän on ladannut satoja videoita kuuluisalle TikTok-tililleen käyttäjänimellä Parasiisedd. Hänen suositut videonsa ovat saaneet yli 500 000 katselukertaa. Hänen julkaisema video, jossa he molemmat tanssivat, on kerännyt yli 1,2 miljoonaa katsojaa.

Lue myös: Baby Ariel (TikTok Star) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Faktat

Paratiisoituja nopeita faktoja

Oikea nimiParatiisi Deedee
Nimimerkki Paratiisoitu
Syntynyt17. maaliskuuta 2002
Ikä18 vuotias

(Vuodesta 2020)

AmmattiTikToker
Kuuluisa TikTok
SyntymäpaikkaWeslaco, Texas, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
HoroskooppiHärkä
Korkeus / pitkäJaloissa - 5 jalkaa
Paino55 kg
Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivien koko32 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea (luonnollinen)
Kengännumero6 USA
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: James Zamarripa

Sisar: Alias

SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit? Ei tunnettu
Poikaystävä/treffitMarc Gomez
puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutusLukio
SuosikkikeittiöKiinalainen
SuosikkiurheilulajiSulkapallo
LempiväriMusta
SuosikkinäyttelijätNäyttelijä: Tom Hanks

Näyttelijä: Emma Watson

NettovarallisuusNoin 500 000 dollaria - 600 000 dollaria

(Vuodesta 2020)

Varallisuuden lähdeSosiaalinen media, näytteleminen

Sponsorit

Linkit sosiaaliseen mediaan(Klikkaa tästä) Instagram

Lue myös: Gilmher Croes (TikTok Star) Nettoarvo, Bio, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Faktat

Uusimmat viestit