Mia Regan (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mia Regan on brittiläinen laulaja ja näyttelijä, joka tunnetaan hyvin Storm Modelsin edustajista. Rohkea tyttö varhaisesta iästä lähtien hän muutti Englantiin draamaprofessorin kanssa työskentelemään näytelmässä, kun hän oli yliopistossa. Hän muutti Pariisiin ja liittyi muotiteollisuuteen. Se, että hän ei ollut tavanomainen kaunotar, ei estänyt nuorta naista jatkamasta malliuraa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mia Reganin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Mia Regan pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Mia Regan on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Mia Reganin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Mia Regan Ikä

Kuinka vanha on Mia Regan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. marraskuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lene Alexandra (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mia Regan Wiki

Mia ReganWiki/Bio
Oikea nimiMia Regan
NimimerkkiMia
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä20. marraskuuta 2002
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväRomeo Beckham
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Mia Reganin poikaystävä

Kuka on Mia Reganin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Mia Regan liittyy romanttisesti Romeo Beckhamiin ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Mia-Regan-poikaystävä

Lue myös: Emily Feld (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mia Regan Net Worth

Kuinka paljon Mia Reganin nettovarallisuus on? Hän alkoi ensimmäisen kerran jakaa mallinnukseen perustuvia kuviaan Instagramin kautta heinäkuussa 2013. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktat Mia Reganista

  1. Mia Regan oli ujo ja laiha lapsi, ja hänen luokkatoverinsa kiusasivat häntä usein.
  2. Hän sai lohtua urheilusta, jossa hän menestyi.
  3. Hän muutti New Yorkiin 13-vuotiaana.
  4. Hän osallistui Glastonbury Festivaliin lokakuussa 2017.
  5. Hän opiskeli Englannissa.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  7. Hän kuitenkin keskeytti yliopiston puolivälissä mennäkseen draamaprofessorin mukana Englantiin työskentelemään hänen kanssaan näytelmässä.
  8. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä.
  9. Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.
  10. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Lue myös: Violet Summers (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit