Djarii (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Djarii on brittiläinen sosiaalisen median pelaaja. Hänet tunnetaan parhaiten live-striimeistään Twitchissä ja online-esiintymisestään World of Warcraftissa. Hän on ansainnut vaikuttavan fanikunnan live-pelistriimeillään. Djarii omistaa "YouTube"-kanavan, jolle hän julkaisee pelistriimejä. Toisin kuin muut naispuoliset online-pelaajat, Djarii osoittaa harvinaista raittiutta, joka on auttanut häntä saavuttamaan näkyvyyden online-videopelien skenaariossa. Häntä pidetään nykyään yhtenä maailman merkittävimmistä "World of Warcraft" -pelaajista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Djariin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Djarii Age

Kuinka vanha Djarii on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. heinäkuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Englannissa.

Djarii Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Djarii on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Djarii Mitat

Mitkä ovat Djariin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 B.

Djarii-ikä

Djarii Rea nimi

Mikä on Djariin oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Sophia White. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on kotoisin Englannista ja on kuvaillut itseään Instagramissa upean brittiläiseksi.

Lue myös: Ibabyrainbow (Twitch Steamer) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Djarii Wiki

DjariiWiki/Bio
Oikea nimiSofia Valkoinen
NimimerkkiDjarii
Kuuluisa AsTwitch Star, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä25. heinäkuuta 1994
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväScott McMillan, AKA Methodsco
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Djarii poikaystävä

Kuka on Djariin poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa Scott McMillaniin, AKA Methodscoon. Hän on brittiläinen pelaaja. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Missypwns (Twitch Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Djarii Net Worth

Kuinka paljon Djariin nettoarvo on? Hän on sanonut aloittaneensa alun perin suoratoiston kumppaninsa rohkaisemana. Hän on suoratoistanut ainakin vuodesta 2014 lähtien. Hän käytti Twitchistä saamansa tulot äitinsä velkojen maksamiseen. Djarii pelaa edelleen Fortnitea Twitchissä ja tekee usein yhteistyötä muiden striimaajien, kuten Myth, Pokimane, Sonii ja Alexia Rayen, kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Djarii Faktat

  1. Djarii lataa myös Fortnite-sisältönsä YouTube-kanavalleen.
  2. Hän julkaisee myös kuvia Instagramissa, jossa hän on ansainnut tuhansia seuraajia.
  3. Joitakin Djariin "Instagram"-postauksia ovat sponsoroineet brändit, kuten "Gymshark", "Urban Outfitters" ja "Forever 21".
  4. Hän on runsas lemmikkiystävä.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja shoppailua.

Lue myös: LuluLuvely (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit