Nick Crompton (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettoarvo, Seksuaalisuus, Faktat

Nick Crompton on brittiläinen yrittäjä, Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan hyvin YouTube-kanavastaan. Hän on myös sosiaalisen median markkinointitoimisto Social Chainin perustaja. Kaiken tämän hän on saavuttanut kasvaessaan omassa maassaan Englannissa, mikä merkitsee häntä yhdeksi menestyneimmistä nousevista brittiläisistä sosiaalisen median tähdistä. Hänestä tuli myös suositun verkkoyhtye Team 10:n COO, kunnes hän lähti vuonna 2018. Hänet tunnetaan laajalti kappaleestaan ​​”England Is My City”, jossa esiintyvät Jake Paul ja Team 10. Olkoon skenaario mikä tahansa, toivomme tälle nuorelle viihdyttäjälle menestystä. mahtava matka edessä! Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Nick Cromptonin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Nick Cromptonin ikä

Kuinka vanha on Nick Crompton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. helmikuuta 1995. Hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Bradfordissa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Nick Crompton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Nick Crompton? Hän on pitkä, 5 jalkaa ja 7 tuumaa pitkä ja painaa noin 89 kiloa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on vaaleat hiukset ja vaaleanruskeat silmät.

Nick Cromptonin ura, nettovarallisuus ja tulot

Mikä on Nick Cromptonin nettovarallisuus? Hän on kerännyt yli 1,6 miljoonaa seuraajaa @nick Instagram -tililleen. Hänen valtava suosionsa, joka kasvoi harppauksin, sai hänet astelemaan myös monille muille sosiaalisen median alustoille, ja ajan myötä hän tunsi läsnäolonsa useilla muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten YouTube, YouNow, Facebook ja TikTok. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 3,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Harvey Petito (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Nick Crompton Wiki

Nick CromptonWiki/Bio
Oikea nimiNick Crompton
NimimerkkiNick
Kuuluisa AsInstagram-tähti, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä5. helmikuuta 1995
SyntymäpaikkaBradford, Englanti
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusHomo
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 89 kg
Kehon mitatNA
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväLevy Erskine
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3,2 miljoonaa dollaria (USD)

Nick Crompton Treffit ja suhde

Kenen kanssa Nick Crompton seurustelee? Vuonna 2017 hän tapasi poikaystävänsä Levy Erskinen Tinderin kautta. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä. Seksuaalisuudestaan ​​hän on avoimesti homo.

Lue myös: Mark Thomas (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Nick Crompton Bio, Early Life & Family

Nick Cromptonin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. kasvoi Bradfordissa Englannissa nuoremman veljensä kanssa. Myöhemmin hän muutti Los Angelesiin, Kaliforniaan. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Nick Cromptonin faktat

  1. Nick Crompton oli osa markkinointitoimisto Social Chainin perustajatiimiä, joka kasvoi nopeasti yli 100 työntekijäksi Lontoossa, Manchesterissa, Berliinissä ja New Yorkissa vuonna 2015.
  2. Nick auttoi rakentamaan kaikkien aikojen ensimmäistä sosiaalisen median lahjakkuusyhtiötä Team 10 Los Angelesissa COO:na.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hän rakastaa matkustamista.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Kouvr Annon (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit