Joe Biden (poliitikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, perhe-elämä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Joe Biden on amerikkalainen poliitikko. Hän on Yhdysvaltain 47. varapresidentti, hän toimi kaksi kautta presidentti Barack Obaman johdolla. Hän oli myös Yhdysvaltain senaattori Delawaresta 36 vuotta ja tunnetaan parhaiten halukkuudestaan ​​sanoa tarkasti, mitä hänellä on mielessään. Biden on demokraattien oletettu presidenttiehdokas vuoden 2020 vaaleissa. Lisäksi Biden tavoitteli tuloksetta demokraattien presidenttiehdokkuutta vuosina 1988 ja 2008. Tune in bio!

Joe Biden Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Joe Biden? Hän seisoo 1,82 metrin korkeudella tai muuten 6 jalkaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiimittansa eivät ole julkisesti tiedossa. Hänellä on valkoiset hiukset ja siniset silmät.

Joe BidenWikipedia
Oikea nimiJoe Biden
Syntymäpäivä20. marraskuuta 1942
Ikä77-vuotias
Korkeus1,82 m (6 jalkaa)
Paino127 lb (57 kg)
Hiusten väriValkoinen
Silmien väriSininen
Kengännumero10 USA
Vaimo1. Neilia Hunter (kuollut)

2. Jill Jacobs

SyntymäpaikkaScranton, PA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Horoskooppi-merkkiSkorpioni
NettovarallisuusNoin 240 miljoonaa dollaria

Joe Biden Ikä, elämä ja perhe-elämä

Kuinka vanha on poliitikko Joe Biden? Joseph Robinette Biden Jr. syntyi 20. marraskuuta 1942 St. Mary's Hospitalissa Scrantonissa, Pennsylvaniassa. Kuten vuonna 2020, hän on 77-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä nimi on Catherine Eugenia ja isä nimeltä Joseph Robinette Biden Sr. Hänellä on myös sisaruksia. Ensimmäisenä katolisen perheen neljästä sisaruksesta hänellä oli sisar ja kaksi veljeä. Koulutukseltaan hän osallistui Delawaren yliopistoon ja pelasi siellä myös koulujen fuksi jalkapallojoukkueessa. Myöhemmin hän lopetti jalkapallon, jotta hänellä oli enemmän aikaa viettää aikaa ulkomailla asuvan tytön kanssa.

Joe Bidenin nettoarvo ja ura

Kuinka paljon Joe Bidenin nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa arvioitiin noin 240 miljoonaksi dollariksi. Poliittinen ura on hänen ensisijainen tulonlähde. Vuonna 1973 hän vannoi virkavalan Delawaren senaattorina. Hän oli vain 30-vuotias, mikä teki hänestä kuudenneksi nuorimman senaattorin, joka on koskaan ollut virassa.

Joe Biden vaimo ja lapset

Kuka on Joe Bidenin vaimo? Hän naimisissa kahdesti. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Neilia Hunter, joka kuoli vuonna 1972 tyttärensä Naomi Christinan kanssa auto-onnettomuudessa. Hänellä oli kolme lasta ensimmäisen vaimonsa kanssa. Myöhemmin hän meni naimisiin Jill Jacobsin kanssa vuonna 1977. Hänellä on yhteensä neljä lasta nimeltä Beau, Hunter, Naomi ja Ashley.

Faktaa Joe Bidenistä

  1. Biden valittiin uudelleen kuusi kertaa Yhdysvaltain senaattiin, ja hän oli neljänneksi korkein senaattori, kun hän erosi voitettuaan varapresidentin vaaleissa Barack Obaman rinnalla vuoden 2008 presidentinvaaleissa.
  2. Hän suoritti kandidaatin tutkinnon vuonna 1965 Delawaren yliopistosta kaksinkertaisena pääaineenaan historia ja valtiotiede.
  3. Hän pelasi puolipuolustajaa Blue Hensin fuksi jalkapallojoukkueessa.
  4. Vuonna 1964 hän tapasi ja lopulta meni naimisiin Neilia Hunterin kanssa.
  5. Hän pelasi yliopistojalkapalloa puolustajana.
  6. Bideniä syytettiin viiden viidestätoista sivun plagioinnista lakikatsausartikkelista ensimmäisen vuoden aikana Syracusassa.
  7. Bidenin vaimo Neilia ja heidän yksivuotias tyttärensä Naomi kuolivat auto-onnettomuudessa jouluostoksilla Hockessinissa Delawaressa.
  8. Neilia Bidenin farmari törmäsi maissintähkiä kuljettavaan vetoautoon, kun hän ajoi ulos risteyksestä.
  9. Biden nimettiin Little League Hall of Excellence -järjestöön vuonna 2009.
  10. Hän sai Louthin kreivikunnan kaupungin vapauden Irlannin tasavallassa vuonna 2016.

Uusimmat viestit