Doc Antle (TikTok Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Suhde, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Doc Antle on amerikkalainen eläinten kouluttaja, yksityinen eläintarhanhoitaja ja luonnonsuojelija. Hän nousi tunnetuksi TikTok-tilillä, jolla hän jakaa eläimiin, elämäntyyliin ja komediaan liittyviin videoleikkeihin liittyvää sisältöä. Hän on Myrtle Beach Safarin perustaja, joka on tunnettu villieläinsuojelualue Myrtle Beachissä. Muuten hän on lempeä mies ja myös The Institute for Greatly Endangered and Rare Species (T.I.G.E.R.S.) perustaja ja johtaja Myrtle Beachissä Etelä-Carolinassa ja Myrtle Beach Safari, joka kulkee laitoksen läpi. Tästä huolimatta hän kuvailee itseään luonnonsuojelijaksi ja toimii Harvinaisten lajien rahaston toiminnanjohtajana, joka rahoittaa suojeluprojekteja ympäri maailmaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Doc Antlen Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Doc Antlen korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Doc Antle? Hänen pituutensa on arvioitu 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 75 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat harmaat.

Doc Antle Bio, Ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Doc Antle? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. maaliskuuta 1960. Hän on 60-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Arizonassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikea nimensä on Mahamayavi Bhagavan Antle. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Antle oli myös mukana kolmen dokumentin tuotannossa: Nat Geo Wildin Super Cat.

Lue myös: Ryderjamesss (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Doc Antle Wiki

Tohtori AntleWiki/Bio
Oikea nimiMahamayavi Bhagavan Antle
NimimerkkiTohtori Antle
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä60-vuotias
Syntymäpäivä1. maaliskuuta 1960
SyntymäpaikkaSalinas, Kalifornia,

Yhdysvallat

SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 75 kg
Kehon mitatNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriHarmaa
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNaimaton
LapsetNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)
Doc-Antle-korkeus-ja-paino

Doc Antle Vaimo, suhde ja lapset

Kuka on Doc Antlen puoliso? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Doc Antle on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään.

Lue myös: Oliver Moy (TikToker) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Doc Antle Ura & Net Worth

Mikä on Doc Antlen nettovarallisuus? Vuonna 2008 Suryia ja Roscoe, orangutanki ja orvoksi jäänyt sinipuutiaiskoira esiintyivät Oprah Winfrey Show'ssa Chicagossa. Netflixin dokumenttielokuvan Tiger King: Murder, Mayhem and Madness aikana Joe Exotic. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD) vuonna 2021.

Tohtori Antle-faktoja

  1. Doc Antle on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän esiintyi ensimmäisen kerran TikTokissa vuoden 2018 puolivälissä.
  3. Hän on kerännyt TikTok-sivulleen yli 1,4 miljoonaa seuraajaa.
  4. Antle oli yksi yksityisistä kasvattajista, jotka esiteltiin vuoden 2020 Netflix-televisiodokumentissa Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Alessya Farrugia (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit