Anisa Jomha (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Anisa Jomha on tunnettu kanadalainen Twitch-tähti, YouTuber ja sosiaalisen median persoona. Peliyhteisö tuntee hänet hyvin nimellä anisajomha. Hänet tunnetaan podcast-tyylisistä streameistaan, joissa hän keskustelee erilaisista aiheista, ja hän on myös suoratoistanut League of Legends -peliä. Hän on ansainnut yli 230 000 seuraajaa Twitchissä. Lisäksi hän on saanut pelikiellon hänen päätöksessään luoda OnlyFans -tili. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Anisa Jomhan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Anisa Jomha Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Anisa Jomha on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 113 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-27-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Anisa Jomhan ikä

Kuinka vanha on Anisa Jomha? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. kesäkuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Clint Stevens (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Anisa JomhaWiki/Bio
Oikea nimiAnisa Jomha
NimimerkkiAnisa
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä25. kesäkuuta 1993
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 54 kg (113 lbs)
Kehon mitatnoin 34-27-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväIan Carter
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Anisa Jomha poikaystävä

Kuka on Anisa Jomhan poikaystävä? Hän on suhteessa Ian Carteriin, joka tunnetaan paremmin nimellä iDubbbzTV YouTubessa. Lisäksi hän on amerikkalainen YouTube-persoona ja koomikko, joka on luonut menestyneitä YouTube-kanavia, kuten iDubbbzTV, iDubbbzTV2 ja iDubbbzgames. Lisäksi pariskunta oli ensin vuorovaikutuksessa Internetissä, ja siitä lähtien he ovat olleet kiinteitä. Kerrotaan, että Idubbbz tuki Anisan päätöstä myydä alastonjaan sivustolla.

Lue myös: Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Anisa Jomhan nettoarvo

Mikä on Anisa Jomhan nettovarallisuus? Hän on myös tehnyt yhteistyötä kauniin Ian Carterin kanssa monissa hänen videoissaan aiemmin. Anisa Jomha on myös Twitch Steamer, koska hän striimaa usein itseään pelatessaan videopelejä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Anisa Jomha tosiasiat

  1. Anisa Jomhalla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut miljoonia seuraajia henkilökohtaisella Instagram-sivullaan.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Hachubby (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit