Rosmah Mansor (Najib Razakin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Kuka on Rosmah Mansor? Hän on Malesian entisen pääministerin Najib Razakin toinen vaimo. Hän oli aiemmin naimisissa Abdul Aziz Nong Chikin kanssa. Heillä on kaksi lasta, Riza Aziz ja Azrene Soraya. Myöhemmin, vuonna 1987, hän solmi Najib Razakin kanssa. Pariskunta on myös siunattu kahdella lapsella, Nooryana Najwa ja Mohd Norashman, ja he ovat keränneet valtavan määrän omaisuutta, jonka Rosmah väitti säästäneensä lapsuudesta lähtien. Kuuntele bioa ja tiedä hänestä lisää.

Rosmah Mansorin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Rosmah Mansor on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 138 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-42 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki ja myös voimistelija.

Rosmah MansorWiki/Bio
Oikea nimiRosmah binti Mansor
NimimerkkiRosmah
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä68-vuotias
Syntymäpäivä10. joulukuuta 1951
SyntymäpaikkaKuala Pilah, Malesia
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusmalesialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 63 kg (138 lbs)
Kuvatilastotnoin 36-32-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero6,5 (USA)
Lapset4
puoliso1. Abdul Aziz Nong Chik (div.)

2. Najib Razak (s. 1987)

NettovarallisuusNoin 273 miljoonaa dollaria

12 faktaa Rosmah Mansorista

 1. Kuinka vanha on Rosmah Mansor? Hän syntyi 10. joulukuuta 1951 Kuala Pilahissa, Malesiassa. Tällä hetkellä hän on 68-vuotias. Hänellä on Malesian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen uskontonsa on muslimi.
 2. Kuinka paljon Rosmah Mansorin nettoarvo on? Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 273 miljoonaa dollaria (USD).
 3. Rosmah Mansor Koulutuksen aikajana: Hän suoritti kandidaatin tutkinnon sosiologiassa ja antropologiassa Malayan yliopistosta, josta hän valmistui vuonna 1974, ja maisterin tutkinnon sosiologiassa ja maataloudessa Louisianan osavaltion yliopistosta.
 4. Hän uskoo vahvasti kansansa nuoruuteen, hän oli avainhenkilö kansallisessa PERMATA-liikkeessä, joka laajentaa varhaiskasvatusta.
 5. Kuka on Rosmah Mansorin aviomies? Hän oli Najib Razakin toinen vaimo. Pari meni naimisiin, kun hän oli vielä Malesian UMNO-juhlien apulaisnuorten päällikkö.
 6. Häntä on siunattu neljällä lapsella, mukaan lukien Riza Aziz.
 7. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, Instagramissa.
 8. Najib ja Rosmah olivat matkustamassa yksityisellä koneella Halim Perdanakusuman kansainväliselle lentokentälle Jakartassa.
 9. Rosmah kiisti syyllistyneensä 17 rahanpesusyytteeseen lokakuussa 2018.
 10. Rosmah ja Najib osana 1MDB-skandaalin tutkintaa.
 11. He ovat takavarikoineet 284 laatikkoa, jotka on täynnä designkäsilaukkuja, 72 suurta matkalaukkua, joissa oli käteistä useissa valuutoissa, ja muita arvoesineitä.
 12. Malesian poliisikomentaja vahvisti, että poliisi takavarikoi tavaroita, joiden arvioitu arvo on 223–273 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Mike DeWine (Ohion kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Uusimmat viestit