Aanchal Munjal (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Aanchal Munjal on intialainen elokuva- ja televisionäyttelijä, joka näyttelee sekä hindi- että tamilielokuvissa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​vuoden 2011 sarjassa Parvarrish – Kuchh Khattee Kuchh Meethi, jossa hän näytteli toistuvaa roolia Raavi Jeet Ahujaa. Hänet tunnetaan myös työstään Tamili-elokuvassa Sei. Viritä bio.

Aanchal Munjal Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Aanchal Munjal on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Aanchal Munjalin ikä

Kuinka vanha on Aanchal Munjal? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. huhtikuuta 1998. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Hisarin piirikunnassa Intiassa.

Aanchal MunjalWiki/Bio
Oikea nimiAanchal Munjal
NimimerkkiAanchal
Kuuluisa AsTV-näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä17. huhtikuuta 1998
SyntymäpaikkaHisar District, Intia
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontohindulaisuus
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin RS 50 Lac

Aanchal Munjalin poikaystävä

Kuka on Aanchal Munjalin poikaystävä? Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Bollywood-alan suosituimman näyttelijän palkinnon.

Aanchal Munjal Net Worth

Mikä on Aanchal Munjalin nettovarallisuus? Munjal aloitti näyttelemisen lapsena. Munjalin ensimmäinen televisiorooli oli Sameera elokuvassa Dhoom Machao Dhoom vuonna 2008. Hän jakoi muoti- ja elämäntapa selfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin RS. 50 lakia.

Aanchal Munjalin ura

Aanchal Munjalin uran aikajana: Hänen läpimurtonsa oli vuoden 2010 elokuvassa We Are Family, joka perustuu vuoden 1998 Hollywood-elokuvaan Stepmom. Hän esiintyi Chunnina Ghost Bana Dostissa ja Muniya S. Yadavina hindinkielisessä elokuvassa Aarakshan. Vuodesta 2011 vuoteen 2013 hän näytteli Raavi Ahujaa Parvarrish - Kuchh Khattee Kuchh Meethi -elokuvassa. Hän esiintyi Bade Acche Lagte Hainissa kaudella 2013.

Faktaa Aanchal Munjalista

  1. Hän syntyi ja kasvoi Hisarissa, Haryanassa, Intiassa.
  2. Hänet tunnetaan voittaneensa vuoden 2012 Indian Telly Award -palkinnon parhaasta lapsinäyttelijästä roolistaan ​​elokuvassa Parvarrish – Kuchh Khattee Kuchh Meethi.
  3. Vuonna 2010 hän teki elokuvadebyyttinsä draamaelokuvassa We Are Family, jossa hän näytteli Aleyaa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän näytteli Nakul Jaidevin ja Prakash Rajin rinnalla vuoden 2018 elokuvassa Sei.

Lue myös: Vedika Pinto (Näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit