Lia Leigh (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Lia Leigh on noussut kuuluisuuteen pääasiassa hänen Instagram-tilillään tekemiensä tanssivideoiden ja kuvien ansiota. Tämän lisäksi hän on myös julkkis- ja kauneusblogin Let’s Talk Lia Leigh kirjoittaja. Internet-julkkis, jonka videot ovat uskomattoman suosittuja Tik-Tokissa ja on miljoonilla edellä monia julkkiksia, Youtubereita ja sosiaalisen median vaikuttajia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lia Leighin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lia Leigh Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Lia Leigh on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lia Leigh Ikä

Kuinka vanha on Lia Leigh? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. heinäkuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Pohjois-Carolinassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisko. Hänen isänsä palveli Yhdysvaltain armeijassa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui lukiosta vuonna 2011 ja osallistui North Carolina A&T State Universityyn.

Lue myös: Terri Murray (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lia LeighWiki/Bio
Oikea nimiLia Leigh
NimimerkkiLia
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä5. heinäkuuta 1993
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 60 000 dollaria (USD)

Lia Leighin poikaystävä

Kuka on Lia Leighin poikaystävä? Hän on myös erittäin keskittynyt uraansa ja tällä hetkellä hän on sinkku. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lia Leigh Net Worth

Mikä on Lia Leighin nettovarallisuus? Verkkoura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän nousi sovelluksessa on myös vaikuttanut teini-ikäisen allekirjoittamiseen ensimmäisen elokuvansa ja saavuttanut paljon enemmän. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 60 000 dollaria (USD).

Lue myös: Catherine Paiz (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Lia Leighin ura

Lia Leigh tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Lia Leigh Faktat

  1. Lia Leigh on myös nostanut hattuaan kehään julkaistessaan aiemmin tänä vuonna debyyttisinglen, josta tuli nopeasti suosittu.
  2. Hän on myös haaroittunut muihin sosiaalisen median alustoihin, mukaan lukien Youtube.
  3. Hän on myös tehnyt yhteistyötä kynsilakkabrändin, meikkibrändin ja useiden muotimerkkien kanssa.
  4. Hän aloitti meikki- ja hiusopetusohjelmien lataamisen YouTube-kanavalle LiaLeigh kesäkuussa 2016.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Tori Brixx (Instagram Star) Bio, Poikaystävät, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Elämän tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found