Franny Arrieta (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Treffit, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Franny Arrieta on amerikkalainen youtuber ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan meikkitaiteilijana ja kauneusvaikuttajana, joka keräsi seuraajia omalla YouTube-kanavallaan, jossa hän julkaisee usein kauneus- ja elämäntapavideoita 600 000 tilaajalleen ja kasvaa. Hän joutuu muodikkaiden joukkoon, jotka ovat huolettomia ja hallitsevat maailmaa. Tällä YouTube-vloggaajalla on ansiokas kanava, joka kertoo aamurutiineista, elämäntyylistä, huoneiden sisustamisesta, muodista, tee-se-itse-projekteista, kauneudesta ja paljon muuta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Franny Arrietan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Franny Arrieta Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Franny Arrieta on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Franny Arrietan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Franny Arrieta elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Franny Arrieta? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. maaliskuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi New Jerseyssä. Hänen isänsä nimeä ei tiedetä. Hänen äitinsä nimi on Angela. Hän on jakanut Instagram-tilillään kuvia sekä äidistään että isästään. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Franny-Arrieta-korkeus

Lue myös: Wuzzam Supa (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Franny Arrieta Wiki

Franny ArrietaWiki/Bio
Oikea nimiFranny Arrieta
NimimerkkiFranny
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä27. maaliskuuta 1997
SyntymäpaikkaNew Jerseyssä
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväDaniel Seavey
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Franny Arrieta, treffit, suhde ja poikaystävä

Kuka on Franny Arrietan poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa Antonio Garza (Youtuber) Wikiin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, mittoihin, poikaystävään, nettoarvoon ja tosiasiaanDaniel Seaveyyn. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkista.

Franny-Arrieta-faktoja

Lue myös: Rachel Levin (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Franny Arrietan ura ja nettoarvo

Mikä on Franny Arrietan nettovarallisuus? Hänellä on Instagram-tilillään yli 267 000 seuraajaa, ja mainostajat maksavat tietyn summan tekemästään julkaisusta. Hänellä on kanavallaan yli 430 000 tilaajaa ja keskimäärin 78 117 katselukertaa päivittäin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Franny Arrietan tosiasiat

  1. Franny Arrieta jakaa kauneussisältönsä franny_arrieta Instagram-tilillään.
  2. Hän on täynnä kuplivaa energiaa ja henkeä tehdäkseen parhaansa kaikessa, mihin he panevat kätensä.
  3. He keksivät ainutlaatuisia ideoita murtaakseen vanhoja tekemisen perinteitä ja luodakseen uusia ja uusia menetelmiä, jotka paitsi yksinkertaistavat tapoja tehdä asioita, myös lisäävät siihen hauskuutta.
  4. Franny on yksi niistä nuorista, jotka sopivat joukkoon ja tekevät sille täysin oikeutta.
  5. Hänen muotivinkkinsä ovat saaneet yli 430 000 tilaajaa näyttämään upealta ja lisäämään itseluottamustaan.
  6. Hän antaa myös paljon käteviä vinkkejä, miten saamme huoneistamme kauniimpia, sillä huoneen sisustuksen käsittely on ehdottomasti hänen vahvuutensa.
  7. Hän julkaisee myös leikkeitä aamurutiineista ja videoita, jotka ovat tyypillisesti tyttökeskeisiä, ja siksi suurin osa hänen faneistaan ​​koostuu innostuneista tytöistä.
  8. Juuri hänen klipeissään säteilemä raikas energia tekee hänestä ikääntyneiden vloggaajien yläpuolella.

Lue myös: Antonio Garza (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit