Cassie Hollister (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Cassie Hollister on tunnettu amerikkalainen sosiaalisen median vaikuttaja, joka on viime aikoina saanut tunnustusta sosiaalisen median maailmassa erityisesti Instagram-toiminnastaan. Hän julkaisee kuvansa Instagramissa luomiensa hauskojen kuvien ja videoiden kera. Tämän upean tähden suosio sosiaalisessa mediassa kasvaa tasaisesti ajan myötä ja on kerännyt siellä kunnon fanin. Hänellä on valtava seuraaja Instagram-tilillään, joka kerää yli 250 000 seuraajaa. Tällä hetkellä hänet lasketaan yhdeksi aloittelevista internettähdistä, ja hän on vähitellen levittämässä siipiään sosiaalisen median maailmassa Instagram-postaustensa kautta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cassie Hollisterin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cassie Hollisterin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Cassie Hollister on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuvansa Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Cassie Hollisterin ikä

Kuinka vanha on Cassie Hollister? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. kesäkuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Cassie Hollisterin perhe

Cassie Hollisterin isän nimi on Jim ja Suzanne Hollister ja hänellä on kaksi sisarusta nimeltä Missy ja Jimmy. Hänellä on veljenpojat nimeltä Oliver ja Finley. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Cassie Hollister aviomies

Kuka on Cassie Hollisterin aviomies? Hän solmi pitkäaikaisen poikaystävänsä Carlos Lieran kanssa huhtikuussa 2019. Lisäksi pariskunta odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan. Hän ja Carlos ylläpitävät yhteistä YouTube-kanavaa nimeltä C&C Life.

Lue myös: Lea Elui Ginet (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Cassie Hollister Wikipedia

Cassie HollisterWiki/Bio
Oikea nimiCassie Hollister
NimimerkkiCassie
Kuuluisa AsInstagarm tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä26. kesäkuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoCarlos Liera
Nettovarallisuusnoin 450 000 dollaria (USD)

Cassie Hollister Net Worth

Mikä on Cassie Hollisterin nettovarallisuus? Hän varttui Ohiossa ja muutti myöhemmin Los Angelesiin, Kaliforniaan, jatkaakseen uraansa sosiaalisessa mediassa. Tällä hetkellä hän asuu Los Angelesissa. Tämän nousevan Vine-tähden, mallin ja sosiaalisen median persoonallisuuden arvioitu nettovarallisuus on noin 450 000 dollaria (USD).

Lue myös: Justin Blake (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Cassie Hollisterin ura

Cassie Hollister on alkanut julkaista kuvia ja videoita Instagramiin ja Vineen, ja koska hänen fanikuntansa ja seuraajansa kasvavat tasaiseen tahtiin, ei olisi kaukaa haettu tapaus, jos hän joutuisi samaan malliin näiden Vinereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Cassie Hollisterin tosiasiat

  1. Cassie Hollister liittyi Twitteriin ensimmäisen kerran syyskuussa 2012, mutta julkaisi ensimmäisen twiittinsä vasta vuotta myöhemmin.
  2. Hän on myös suosittu Twitterissä yli 50 000 seuraajalla ja hänellä on myös YouTube-kanava.
  3. Hänet lasketaan yhdeksi aloittelevista internettähdistä, ja hän on vähitellen levittämässä siipiään sosiaalisen median maailmassa hauskojen viiniköynnöksensä ja Instagramiin julkaisemiensa kuviensa kautta.
  4. Hän on ansainnut yli 500 K+ tilaajaa joulukuuhun 2020 mennessä.
  5. Hänellä on Instagramissa yli 240 000 seuraajaa.

Lue myös: Mia Hayward (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit