Kesley LeRoy (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kesley LeRoy on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median persoona. Hän on hyvin julkkislapsi ja sisarus. Hän mainostettiin tähdeksi esiintyessään The LeRoy's -kanavalla. Rauhoitellakseen vanhempiaan hän suoritti jopa ylioppilastutkinnon. Valkoinen on Kesleyn lempiväri. Tällä hetkellä hänellä on yli 700 000 tilaajaa ja yli 2,5 miljoonaa seuraajaa. Kesley on vain tyypillinen amerikkalainen teini, joka ihailee Justin Beiberiä, eikä hän luultavasti itse olisi kuvitellut millaista on olla niin pirun mahtava persoona. Joten ihmiset, kaivetaan lisää tietoa tästä superhienosta teinistä, joka on valloittanut niin monia sydämiä. Hänen isänsä nimi on kuitenkin Cory ja äitinsä nimeltä Shanna LeRoy. Lisäksi tämä yhdistetty kanava on kerännyt yli miljoona tilaajaa. YouTuben lisäksi hänellä on myös kunnollinen fani, joka seuraa Instagramissa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Kesley LeRoyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kesley LeRoy Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kesley LeRoy on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 30 B.

Kesley LeRoyn ikä

Kuinka vanha on Kesley LeRoy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. joulukuuta 2003. Hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Kesley LeRoyn perhe

Kesley LeRoyn isän nimi on Cory ja äidin nimi on Shanna LeRoy. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuoremmat sisarukset Rhett, Reese ja Perri. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Shane Madej (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kesley LeRoy Wiki

Kesley LeRoyWiki/Bio
Oikea nimiKesley LeRoy
NimimerkkiKesley
Kuuluisa AsYoutuberi
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. joulukuuta 2003
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväBrock Mikesell
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria (USD)

Kesley LeRoyn poikaystävä

Kuka on Kesley LeRoyn poikaystävä? Hän on romanttisesti vuorattu Brock Mikesellin kanssa. Hän on amerikkalainen YouTube-tähti. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Cr1tikal (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kesley LeRoyn nettoarvo

Kuinka paljon Kesley LeRoyn nettovarallisuus on? Lahjakkuuksiensa ja viehätyksensä ansiosta hän on tienannut kohtuullisen määrän rahaa ja hänen arvioidut tulonsa tähän mennessä ovat 200 tuhatta dollaria hänen You Tube -kanavastaan ​​ja likimääräinen nettovarallisuus on noin 500 tuhatta dollaria.

Kesley LeRoyn tosiasiat

  1. Kesley LeRoy oppi bulgariaa ja assyriaa isovanhemmiltaan ja englanti oli hänen toinen kieli koulussa.
  2. Hänet kuvataan usein 8 Passengersin YouTuber Chad Franken kanssa.
  3. Hänen voimakkaasti sähköistävä suosionsa ei tunne rajoja, sillä hän on YouTuben puhutuin ja juorutuin tähti, jonka tilaajien määrä kasvaa mielettömän nopeasti päivä päivältä. Ota se tyttö! Hyvää matkaa!
  4. Hän on aktiivinen myös Instagram-tilillä.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Claudia Sulewski (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit