Ella Knox (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Mitat, Nettovarallisuus, Treffit, Faktat

Ella Knox on amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan aikuisten elokuvista. Hän on äänittänyt yli 170 elokuvaa näyttelijänä. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ella Knoxin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Ella Knox Korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Ella Knox on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Ella Knoxin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 DD.

Ella Knox Ikä

Kuinka vanha on Ella Knox? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. toukokuuta 1993. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Indiossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jameela Jamil (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ella Knox Wiki

Ella KnoxWiki/Bio
Oikea nimiElla Knox
NimimerkkiElla
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä12 päivänä toukokuuta 1993
SyntymäpaikkaIndio, Kalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 50 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 DD
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Ella Knox Poikaystävä, suhde ja treffit

Kuka on Ella Knoxin poikaystävä? Hän on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoa treffielämästään. Hän yleensä ohittaa poikaystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Ella-Knox-faktoja

Ella Knoxin ura ja nettoarvo

Mikä on Ella Knoxin nettovarallisuus? Hän pyrkii myös luomaan uraa näyttelijänä viihdeteollisuudessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Faktaa Ella Knoxista

  1. Ella Knoxilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: Freya Allan (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit