Jessica Chastain (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Jessica Chastain on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tuottaja. Hän mainostettiin tähdeksi rooleistaan ​​feministiaiheisissa elokuvissa. Time-lehti valitsi hänet maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon vuonna 2012. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Jessica Chastain pituus ja paino

Kuinka pitkä on Jessica Chastain? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Jessica Chastainin mitat

Mitkä ovat Jessica Chastainin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Jessica Chastain Net Worth

Kuinka paljon Jessica Chastainin nettovarallisuus on? Hän on kokenut elämänsä aikana sekä upeita huippuja että huolestuttavia alamäkiä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 40 miljoonaa dollaria (USD). Chastain teki myös yhteistyötä Olivia Spencerin kanssa.

Lue myös: Genea Charpentier (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jessica Chastain Wiki/Bio

Jessica ChastainWiki/Bio
Oikea nimiJessica Michelle Chastain
NimimerkkiJessica Chastain
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä43-vuotias
Syntymäpäivä24. maaliskuuta 1977
SyntymäpaikkaSacramento, CA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Lapset1
puolisoGian Luca Passi de Preposulo
Nettovarallisuusnoin 40 miljoonaa dollaria (USD)

Jessica Chastainin aviomies

Kuka on Jessica Chastainin aviomies? 2000-luvulla Chastainilla oli pitkäaikainen suhde käsikirjoittaja-ohjaaja Ned Bensonin kanssa, joka päättyi vuonna 2010. Vuonna 2012 hän aloitti seurustelun Gian Luca Passi de Preposulon, Passi de Preposulon aatelissukuun kuuluvan italialaisen kreivin kanssa, joka on johtaja. muotibrändille Moncler. 10. kesäkuuta 2017 hän meni naimisiin Preposulon kanssa hänen perheensä tilalla Carbonerassa, Italiassa. Vuonna 2018 pariskunnalle syntyi sijaissynnyttäjän kautta tytär. He asuvat New Yorkissa.

Jessica-Chastain-nettovarallisuus

Jessica Chastainin perhe

Jessica Chastainin äidin nimi on Jerri Renee Hastey ja isä nimeltään rockmuusikko Michael Monasterio. Hänen vanhempansa olivat molemmat teini-ikäisiä, kun hän syntyi. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Jessica Chastain faktat

  1. Jessica Chastain pysyy varovaisena henkilökohtaisen elämänsä suhteen ja päättää olla osallistumatta punaisen maton tapahtumiin kumppanin kanssa.
  2. Hän pitää itseään "ujona" ihmisenä ja kertoi vuonna 2011 nauttivansa kotirutiineista, kuten koiran ulkoiluttelusta ja ukuleleen pelaamisesta juhlimisen sijaan.
  3. Hän on maininnut näyttelijä Isabelle Huppertin vaikuttajana perheen johtamisessa, samalla kun hän on esittänyt "ulkopuolisia rooleja" elokuvissa.
  4. Chastain on eläinrakas ja on adoptoinut pelastuskoiran.
  5. Hän oli pescatarian suuren osan elämästään; terveysongelmien jälkeen hän alkoi harjoittaa veganismia.
  6. Hän on sijoittaja Beyond Meatille, lihankorvikeyhtiölle.

Lue myös: Olivia Wilde (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found