Ethel Kennedy (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Ethel Kennedy? Hän on amerikkalainen ihmisoikeuksien puolestapuhuja. Hänet tunnetaan paremmin Robert F. Kennedyn leskenä ja yhdentoista Kennedy-lapsen äitinä. Hän oli miehensä kanssa Ambassador-hotellissa, kun Sirhan Sirhan murhasi tämän. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Ethel Kennedyn iästä, pituudesta, painosta, urasta, nettovarallisuudesta, aviomiehestä, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ethel Kennedyn elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ethel Kennedy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. huhtikuuta 1928. Tällä hetkellä hän on 92-vuotias. Hän syntyi Chicagossa, IL. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän tapasi tulevan aviomiehensä Robert F. Kennedyn ollessaan hiihtolomalla, vaikka hän tapasi tuolloin hänen sisarensa. Hän oli Ethel-dokumentin keskipiste, jonka ohjasi hänen tyttärensä Rory. Hänestä tuli kämppäkaveri Jean Kennedyn kanssa opiskellessaan Manhattanville College of the Sacred Heartissa.

Ethel Kennedy Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ethel Kennedy on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-30-37 tuumaa. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on vaaleanruskeat silmät ja hiukset.

Ethel KennedyWiki/Bio
Oikea nimiEthel Kennedy
NimimerkkiEthel
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä92-vuotias
Syntymäpäivä11. huhtikuuta 1928
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
KorkeusNoin 5 jalkaa 5 tuumaa
PainoNoin 60 kg (132 lbs)
RunkotilastotNoin 34-30-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 DD
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
Lapset(11) Kathleen, Joseph, Robert Jr., David, Courtney, Michael, Kerry, Christopher, Max, Douglas ja Rory
puolisoRobert Kennedy
NettovarallisuusNoin 250 miljoonaa dollaria (USD)

Ethel Kennedyn aviomies ja lapset

Hän kihlautui helmikuussa 1950 Robert Kennedyn kanssa. Kaksikon vihkimisseremonia järjesti monia kokoontumisia heidän kotonaan ja tunnettiin vaikuttavista ja monipuolisista vieraslistoistaan. Hänellä on yksitoista lasta nimeltä Kathleen, Joseph, Robert Jr., David, Courtney, Michael, Kerry, Christopher, Max, Douglas ja Rory.

Ethel Kennedyn ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Ethel Kennedyn nettovarallisuus on? Hän perusti Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights -keskuksen ja esiintyi myös elämästään kertovassa dokumentissa vuonna 2012. Vuonna 2020 hänen nettovarallisuutensa on noin 250 miljoonaa dollaria (USD). Vuoden 2019 lopulla hän myi Hickory Hillin 8,25 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2008 vaaleissa hän kannatti myös Barack Obamaa. Tällä hetkellä hän asuu Kennedy Compoundissa Hyannis Portissa, Massachusettsissa.

Faktaa Ethel Kennedystä

  • Hän on urallaan palkittu erilaisilla kunnianosoituksilla ja palkinnoilla.
  • Hän myönsi presidentti Obaman Presidential Medal of Freedom -mitalin vuonna 2014.
  • Hän isännöi 6 miljoonan dollarin varainkeruuillallista Obamalle Hickory Hillissä kesäkuussa 2008.
  • Hän on hyvin lähellä kaikkia lapsiaan ja rakastaa viettää aikaa heidän kanssaan.
  • Vuosina 1995–2003 hän toimi Marylandin luutnanttikuvernöörinä.
  • Kennedyn vanhemmuutta on vuorotellen kuvattu "viehättäväksi", "epäilyttäväksi", "kovaksi rakkaudeksi", "välittömäksi" ja "vihaiseksi".
  • Hän myös lisää tietoisuutta sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, ihmisoikeuksista, ympäristönsuojelusta ja köyhyyden vähentämisestä luomalla lukemattomia toivon väreitä muutoksen aikaansaamiseksi ympäri maailmaa.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Kamala Harris (poliitikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, puoliso, perhe, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit