Gabby Morrison (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Gabby Morrison? Hän on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median tähti. Hän mainostettiin kuuluisuuteen TikTok-tilistään. Hän lataa videoita musiikkiin artisteilta, kuten Rico Nasty, Xxxtentacion ja Tink, jotka ovat auttaneet häntä ylittämään yli miljoonan seuraajan. Hänet valittiin päärooliin Brat-sarjassa Attaway General. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Gabby Morrisonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Gabby Morrison Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Gabby Morrison on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Gabby Morrisonin ikä

Kuinka vanha on Gabby Morrison? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. kesäkuuta 2001. Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset.

Gabby MorrisonWiki/Bio
Oikea nimiGabby Morrison
NimimerkkiGabby
Kuuluisa AsTikTok, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä13. kesäkuuta 2001
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 300 000 dollaria (USD)

Gabby Morrisonin poikaystävä

Kuka on Gabby Morrisonin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Gabby Morrison Instagramissa

Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja upeita kuvia.

Katso tämä postaus Instagramissa

Snapchat näki nämä ensin, mutta rakastan niitä ☺️ – – Alan laittaa satunnaisia ​​kuvia tapaamistani hahmoista kaikkien instapostausteni loppuun 🙂 joten tässä minä ja spongebob 😂😂

Gabby Morrisonin (@gabby.morr) jakama viesti 25. kesäkuuta 2020 klo 10.22 PDT

Gabby Morrisonin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Gabby Morrisonin nettovarallisuus on? Hän latasi ensimmäisen TikTok-viestinsä, joka oli TikToker Brock Jenkinsin alkuperäiseen ääneen asettama esittelyvideo. Hän loi YouTube-kanavan 8. lokakuuta 2018 videolla nimeltä "Meidän ensimmäiset kysymykset ja vastaukset!" Siinä oli hänen paras ystävänsä Daleini. Hän on kerännyt yli 2 miljoonaa katselukertaa huhtikuun 2020 TikTok-videossa, jossa hän tanssi Aquan kappaleen "Barbie Girl" mukaan. Hän on tehnyt videoita TikToker Nate Wyattin alkuperäisillä äänillä. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD).

10 faktaa Gabby Morrisonista

  1. Wiki & Bio: Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  2. Hän kuuluu jamaikalaiseen ja trinidadilaiseen syntyperää.
  3. Hänellä on myös sisaruksia.
  4. Hän on Jamaikan ja Trinidadian syntyperää.
  5. Hänen isänsä ja äitinsä ovat molemmat olleet esillä hänen TikTok-videoissaan.
  6. Vuonna 2019 hän alkoi seurustella Andre Swilleyn kanssa.
  7. Hän on käyttänyt sosiaalista mediaa hyvin esitteleessään näyttelijä- ja tanssitaitojaan.
  8. Hän on erittäin kaunis ja lahjakas amerikkalainen Tiktok-tähti ja Youtuberi. pohjimmiltaan hän on monilahjakas sosiaalisen median vaikuttaja.
  9. Sininen on hänen lempivärinsä.
  10. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Tatayanna Mitchell (TikToker) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit