Raphael Gomes (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Raphael Gomes on tunnettu brittiläinen YouTube-tähti. Hän mainostettiin tähdeksi omalla YouTube-kanavallaan. Hänet tunnetaan enimmäkseen verkkosarjastaan ​​Cooking With Raphael. Vaikka hänellä on melko värikäs sosiaalinen elämä. Hänen videonsa ovat yleensä erilaisia ​​ja esittelevät hänen hullua puoltaan, mikä on auttanut häntä keräämään suuren fanikunnan. Hän on ollut YouTuben jäsen yli kolmen vuoden ajan ja tehnyt monenlaista sisältöä. Kuuntele elämäkertaa ja tutustu lisää Raphael Gomesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Raphael Gomesin ikä

Kuinka vanha on Raphael Gomes? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. kesäkuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Portugalissa. Hänellä on Portugalin kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Raphael Gomesin pituus ja paino

Kuinka pitkä Raphael Gomes on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Lue myös: Alexa Jade (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Raphael Gomes Wiki

Raphael GomesWiki/Bio
Oikea nimiRaphael Gomes
NimimerkkiRafael
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä23. kesäkuuta 1992
SyntymäpaikkaPortugali
SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusPortugalin kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 43-29-37 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Raphael Gomesin tyttöystävä

Kuka on Raphael Gomesin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän suunnittelee parhaillaan videoiden luomista YouTube-tililleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa. Tämän lisäksi hän oli aiemmin romanttisessa yhteydessä vloggaaja Vania Fernandesin kanssa.

Raphael Gomesin nettoarvo

Mikä on Raphael Gomesin nettovarallisuus? Hänen kanavansa alkoi saada valtavaa suosiota syyskuusta 2015 lähtien. Hänen tekemiensa videosarjojen joukossa tiettyjen sarjojen jaksot on jaettu kolmesta viiteen päivään. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Lue myös: Kugo the Mighty (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettoarvo, Faktat

Raphael Gomesin perhe

Raphael Gomesin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Hän asuu tällä hetkellä Lontoossa, Englannissa, Isossa-Britanniassa.

Raphael Gomesin ura

Raphael tekee videoita, ja vuonna 2013 hän voitti YouTuben Next Vlogger Award -palkinnon, rahapalkinnon brittiläisille YouTube-käyttäjille, jotka yrittävät saada faneja. Hän on suuri koripallon fani ja ihailee Kyrie Irvingiä ja Jason Douglasia. Hänen tiedetään leikkivän kepposia ja viettävän aikaa ystäviensä kanssa Portugalissa.

Raphael Gomesin tosiasiat

  1. Raphael Gomes rakastaa perhettään ja julkaisi äskettäin videon, jossa hän leikkii sisaruksensa kanssa.
  2. Hänen nöyryytensä paistaa läpi hänen kirjoissaan, ja hän on myös ilmoittanut olevansa herkkä.
  3. Hän on hyvin huolissaan ystäviensä ja perheensä hyvinvoinnista.
  4. Hänellä on uskomaton ominaisuus ottaa yhteyttä miljooniin faneihinsa ja katsojiinsa erityisellä tavalla muiden sarjojensa kautta, jotka eivät kuulu videopelien genreen.
  5. Hän myös jakaa ja puhuu elämästään ja esittelee kanavaansa liittyviä tapahtumia ja tapahtumia faneilleen ja katsojilleen lataamalla vlogeja.

Lue myös: Savannah LaBrant (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found