Trinity Morisette (TikTok Star) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Trinity Morisette on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan hyvin mallinnus- ja tanssivideoistaan, jotka hän lataa kolminaisuuden TikTok-kanavalleen. Hän on kerännyt siellä yli 3,9 miljoonaa seuraajaa. Hän on erittäin ahkera ja innokas ja on intohimoinen ammattiinsa. Itse asiassa hän pyrkii käyttämään sosiaalista mediaa keinona auttaa naisia ​​pääsemään kuntoon ja pitämään itsensä ajan tasalla uusista muotityyleistä. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Trinity Morisetten Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, treffeistä, suhteesta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Trinity Morisetten aika

Kuinka vanha on Trinity Morisette? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. maaliskuuta 2003. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Trinity Morisette Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Trinity Morisette on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Trinity Morisetten kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Trinity-Morisette-aika

Trinity Morisette Wiki

Trinity MorisetteWiki/Bio
Oikea nimiTrinity Morisette
NimimerkkiKolminaisuus
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä25. maaliskuuta 2003
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Trinity Morisette Affair & Boyfriend

Kuka on Trinity Morisetten poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole puhunut mitään rakkauselämästään. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa hän ei myöskään paljasta.

Trinity-Morisette-net-worth

Lue myös: Bella Poarch (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Nettovarallisuus, Faktat

Trinity Morisette Bio & Early Life

Trinity Morisetten isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhemmalla veljellään Ginolla on Downin syndrooma ja isosisko nimeltä Payton. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Trinity Morisette Net Worth

Mikä on Trinity Morisetten nettovarallisuus? Hän on kaunis, hoikka ja kurvikas - kaikki samaan aikaan. Kuitenkin säilyttääkseen painonsa ja kuntonsa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 50 000 dollaria (USD).

Trinity-Morisette-faktoja

Lue myös: Cynthia Parker (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Trinity Morisetten tosiasiat

  1. Trinity Morisetten ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 4 miljoonaa seuraajaa TikTok-tilillään
  4. Musta on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Hänen täytyy harjoitella useita tunteja ja noudattaa tiukkaa kasvisruokavaliota.
  7. Hemmotteleminen kaikkeen, mikä saisi hänet saamaan paljon kaloreita, vain lisäisi hänen harjoitusrutiiniaan ja tuhoaisi hänen nykyisen runkonsa.

Lue myös: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found