Jeff Lowe (liikemies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Naimisissa, Nettovarallisuus, Vaimo, Puoliso, Faktat

Jeff Lowe on tunnettu liikemies ja kuuluisan Greater Wynnewood Exotic Animal Park -eläintarhan omistaja. Puiston omisti aiemmin Joe Exotic. Greater Wynnewood Exotic Animal Park, jota kutsutaan joskus G.W. Eläintarha ja aiemmin Garold Wayne Exotic Animal Memorial Park oli eläinpuisto, joka esitteli pääasiassa tiikereitä ja muita isoja kissoja Wynnewoodissa, Oklahomassa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Jeff Lowen Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jeff Lowe Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jeff Lowe? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Jeff Lowen korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 7 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 68 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Jeff Lowen nettovarallisuus ja tulot

Kuinka paljon Jeff Lowen nettovarallisuus on? Hän on esiintynyt kuuluisassa Netflix-dokumentissa Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Sarja sai positiivisia arvosteluja kriitikoilta, ja Nielsen-luokituksen mukaan sitä katsoi 34,3 miljoonaa ihmistä sen kymmenen ensimmäisen julkaisupäivän aikana, mikä on yksi Netflixin tähän mennessä menestyneimmistä julkaisuista, osittain johtuen siitä, että se ilmestyi keskellä pysymistilauksia. COVID-19-pandemian alkukuukausina ja inspiroi myös meemejä verkossa.

Lisäksi Jeff Lowen nettovarallisuuden arvioidaan olevan 4–6 miljoonaa dollaria. Lowe on monimiljonääri, koska hän on tehnyt monia töitä elämänsä aikana.

Jeff Lowen vaimo ja puoliso

Kuka on Jeff Lowen puoliso? Hän solmi Lauren Lowen. Pariskunta hoitaa eläintarhaa yhdessä. Pariskuntaa on myös siunattu yhdellä lapsella nimeltä Sara Evelyn Lowe.

Lue myös: Katrina Lake (yrittäjä) Wiki, Bio

Jeff Lowe Wiki

Jeff LoweWiki/Bio
Oikea nimiJeff Lowe
NimimerkkiJeff
Kuuluisa As1. Liikemies

2. Kuuluisan eläintarhan omistaja

Greater Wynnewood Exotic Animal

Pysäköidä

Ikä54-vuotias
Syntymäpäivä1966
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 68 kg (156 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoLauren Lowe
Nettovarallisuus4–6 miljoonaa dollaria (USD)

Jeff Lowen elämäkerta ja ikä

Kuinka vanha on Jeff Lowe? Hän syntyi vuonna 1966 Oklahomassa Yhdysvalloissa. Jeff Lowe on 54-vuotias vuodesta 2021 lähtien. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen isoisänsä oli mies Robbinin veljesten sirkuksen takana. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Jeff Lowen tosiasiat

  1. Jeff Lowe kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään ja on Yhdysvaltain kansalaisuus.
  2. Hän on esiintynyt minisarjan dokumenttielokuvan jaksoissa The Tiger King and I, Dethroned, The Noble Thing to Do, Make America Exotic Again ja Playing with Fire.
  3. Jeff ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hän tapasi Joen ensimmäisen kerran vuonna 2015, kun hän yritti ostaa häneltä pentua.
  5. Hän on hyvin lähellä perhettään ja sisaruksiaan.

Lue myös: Janine Pelosi (Yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit