Teddy Swims (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Teddy Swims on yhdysvaltalainen taiteilija, muusikko, laulaja ja lauluntekijä, joka asuu Atlantassa, Georgiassa. Hän nousi tunnetuksi R&B Songin uskomattomilla cover-versioilla. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Teddy Swimsin iästä, pituudesta, painosta, perheestä, urasta, nettovarallisuudesta, tyttöystävästä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Teddy Swims Ikä

Kuinka vanha on Teddy Swims? Hän syntyi 1990-luvulla. Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on luultavasti 30-vuotias, kuten vuonna 2020. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Teddy ui pituutta ja painoa

Kuinka pitkä on Teddy Swims? Hän seisoo 5 jalan 6 korkeudella tai 1,67 tai 167 metrin korkeudella. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänellä on tummanruskeat hiukset, parta ja silmät.

Teddy SwimsWiki/Bio
Oikea nimiTeddy Swims
NimimerkkiNalle
Kuuluisa AsTaiteilija, muusikko, laulaja
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä1990
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Paino70 kg (154 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
IsäFred Robel
ÄitiGlenn Robel
NettovarallisuusNoin 600 000 dollaria

Teddy Swims Bio & Family

Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään. Hänen isänsä nimi on Fred Robel ja äidin nimi on Glenn Robel. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on saarnaajan poika. Hän on jalkapallon kuollut fani.

Teddy Swimsin ura ja nettoarvo

Teddy Swimsin uran aikajana: Hänen cover-versionsa Shania Twainin kappaleesta "You're Still The One" on suoratoistettavissa ja ladattavissa nyt kaikilla alustoilla! Hän on myös osa Royal Albert Hallia. Hän rakastaa pianonsoittoa.

Kuinka paljon Teddy Swimsin nettoarvo on? Hän pyörittää oheistuotelinjaansa, jossa hän myy omia tuotteita, kuten T-paitoja, huppareita ja paljon muuta hienoa tavaraa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 600 000 dollaria (USD).

10 faktaa Teddy Swimsistä

  1. Hän on tatuointien ystävä.
  2. Hän rakastaa kitaran soittamista.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja monissa muissa.
  4. Hänen Instagram-bioossaan lukee: "Ei ole luokkia, ei stereotypioita, mikään tilasto ei ole selvä luku. Ennen kuin näemme jokaisen ihmisen yksilönä, emme koskaan saavuta yhtenäisyyttä."
  5. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  7. Hän rakastaa uusien kappaleiden ja musiikin luomista vapaa-ajallaan.
  8. Duke on hänen paras ystävänsä ja jakaa usein kuvia hänen kanssaan Instagram-tilillään ja Facebookissa.
  9. Tyttöystävä ja treffit: Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on sinkku ja nauttii sinkkuelämästään täysillä.
  10. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakaa myös julkaisun Instagram-tilillään ja kuvasi sen seuraavasti: "Hyvää äitienpäivää maailman ystävällisimmälle, lahjoittavimmalle ja myötätuntoisimmalle naiselle! Ja mikä tahansa muu sana, jota käyttäisit kuvaamaan kauneutta sisältä ja ulkoa! Rakastan sinua äiti, olet maailmani kuningatar!"

Lue myös: Harry Styles (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Lue myös: Juice Wrld (Legends Never Die) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Hautajaiset, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit