Jacob Elordi (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Australialainen näyttelijä Jacob Elordi syntyi Brisbanessa, Queenslandissa, Australiassa 26. kesäkuuta 1997 vanhemmilleen John ja Melissa Elordille. Hän mainostettiin tähteeksi näyteltyään "Noah Flynnin" roolissa The Kissing Boothissa ja "Nate Jacobsia" HBO-televisiosarjassa "Euphoria" vuonna 2019.

Samoin "The Kissing Booth" on vuoden 2018 amerikkalainen teinien romanttinen komedia, joka julkaistiin Netflixissä 11. toukokuuta 2018. Tämän lisäksi Euphoria on myös amerikkalainen teini-draamatelevisiosarja, jonka juoni pyörii lukiolaisten ryhmän ympärillä heidän kokemuksistaan ​​seksistä, huumeista, ystävyydestä, rakkaudesta, identiteetistä ja traumoista. Jacob näyttelee Zendayan rinnalla. Sarjassa Euphoria Jacob Elordin hahmo on kuin: hän on lukiourheilija, jonka vihaongelmat peittävät hänen seksuaalisen epävarmuutensa. Tune on elämäkerta!

Jacob Elordi Pituus ja paino

Kuinka pitkä Jacob Elordi on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 125 paunaa. Hän opiskeli St. Kevin's Collegessa Toorakissa Melbournessa ja myöhemmin St. Joseph's Collegessa Nudgeessa Nudgeessa Brisbanessa Queenslandissa. Hänen intohimonsa näyttelemiseen auttaa häntä saavuttamaan tämän valtavan maineen nuorena. Itse asiassa hänen näyttelijätaitonsa tulivat näkyviin jo nuorena. Hän osallistui myös useisiin koulunäytelmiin.

Jacob Elordi ikä

Kuinka vanha on Jacob Elordi? Tällä hetkellä hänen ikänsä on 23 vuotta. Hän syntyi Brisbanessa, Queenslandissa, Australiassa 26. kesäkuuta 1997.

Jacob Elordin perhe

Australialaissyntyisellä näyttelijällä Jacobilla on erittäin rakastava ja tukeva perhe. Hänen isänsä nimi on John ja äiti nimeltään Melissa Elordi. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi sisarusta. Hän kuuluu espanjalaista syntyperää. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin innokas ja kiehtonut näyttelemistä. Hän pitää myös tanssimisesta ja laulamisesta.

Jacob Elordi tyttöystävä

Kuka on Euphoria-näyttelijän Jacobin nykyinen tyttöystävä? Tällä hetkellä liikkuu huhuja, koska hän seurustelee Euphoria-toverinsa näyttelijä Zendayan kanssa. Lisäksi Elordin ystävävyöhykkeellä Zendaya ja sanoi myös medialle, että Zendaya on hänen "paras ystävänsä" ja kertoi myös haastattelussa, että hän on "kuin siskoni". Lisäksi kaksikko havaittiin suutelemassa New Yorkissa helmikuussa 2020.

Jacob Elordi ura

Kuten me kaikki näimme hänen uskomattomat näyttelijätaitonsa Netflixin elokuvassa "The kissing Booth" ja amerikkalaisessa teini-draamasarjassa "Euphoria". Nämä kaksi Netflixin projektia ovat Jacobin uran suurin murto. Tällä hetkellä hän on myös kiireinen useiden projektien parissa. Kapkaupungissa hän kuvaa myös elokuvaa "The Kissing Booth 2", jonka julkaisupäivä on asetettu vuodelle 2020. Samoin hänen ensimmäinen televisiointi Hollywood-elokuvassa oli "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". Myöhemmin, vuonna 2017, hänet nähtiin elokuvassa Swinging Safari näyttelemässä Roosterin roolia ja näytteli sitten kauhuelokuvassa The Mortuary Collection vuonna 2018.

Jacob Elordi nettoarvo

Kuinka paljon Jacob Elordin arvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Hän on australialainen näyttelijä. Hän saa tuloja erilaisista sponsoreista ja mainoksista.

Jacob Elordi Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiJacob Elordi
NimimerkkiJacob
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä26 kesäkuuta 1997
AmmattiNäyttelijä
Kuuluisa1. Noah Flynnin rooli elokuvassa The

Suuteleva Booth

2. HBO-televisiosarja Euphoria

SyntymäpaikkaBrisbane, Queensland, Australia
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysEspanjalainen kunnollinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacSyöpä
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'7"

Senttimetrit: 170 cm

Mittarit: 1,70 m

PainoPaino: 57 kg

Paunaa: 125 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

46-33-37 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero7 (USA)
Rikkaus
Nettovarallisuus2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: John Elordi

Äiti: Melissa Elord

SisaruksetVeli: Ei yhtään

Sisko: 2

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Tyttöystävä/treffitZendaya (huhuttu)
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoEi mitään
PoikaEi mitään
TytärEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoSt. Joseph's College, Nudgee
KouluSt. Kevin's College Toorakissa, Melbournissa
Suosikki
LempinäyttelijäRobert Pattinson
SuosikkinäyttelijäAngelina Jolie
LempiväriKeltainen
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeDisneyland
HarrastuksetMusiikki ja valokuvaus
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Romeo Lacoste (tatuoija) Wiki, Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jacob Elordi Faktat

  • Kerran Jacob kuvasi "The Kissing Boothia" haastattelussa.
  • Häntä on suositeltu moniin "lukion jätkän" rooleihin, mutta hän ei ole kiinnostunut näyttelemään niitä.
  • Hän tuntee olevansa siunattu, että hän sai näyttelijänroolin elokuvassa "The Kissing Booth", ja hänestä tuntuu myös, että tämä elokuva on lippu Hollywoodiin.
  • Hänen roolinsa elokuvassa The Kissing Booth; maalasi Noohin unelmoitavaksi pahaksi pojaksi, kun taas toisella puolella "Euphoria" kuvaa Natea kauheana persoonana.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  • Hän esiintyi myös useiden aikakauslehtien kannessa.
  • Hänen harrastuksiinsa kuuluvat valokuvaus ja musiikki.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit