David Cameron (poliitikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

David Cameron on englantilainen poliitikko, joka oli Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri vuosina 2010–2016. Hän auttoi muodostamaan ja johtamaan Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäistä koalitiohallitusta toisen maailmansodan jälkeen ja oli maansa nuorin pääministeri lähes kahteen sataan vuoteen. Hän erosi tehtävästään Brexit-äänestyksen jälkeen. Hän opiskeli Heatherdown Schoolissa, Eton Collegessa ja Brasenose Collegessa Oxfordissa. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää David Cameronin iästä, pituudesta, painosta, puolisosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä.

David Cameron Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on David Cameron? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,87 metrin tai 187 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 147 paunaa. Hänen ruumiinsa tilastoja ei tunneta. Tämän lisäksi hän on myös fitnessfriikki. Säännöllisesti hän teki koko vartalotarkastuksensa ja pitää kehonsa hyvässä kunnossa ja kunnossa. Hänellä on siniset silmät ja tummanruskeat hiukset.

David CameronWiki/Bio
Oikea nimiDavid Cameron
NimimerkkiDavid
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä53-vuotias
Syntymäpäivä9. lokakuuta 1966
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus1,87 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Paino67 kg (147 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetIvan, Nancy, Arthur ja Firenze
puolisoSamantha Gwendoline Sheffield
NettovarallisuusNoin 3,2 miljoonaa puntaa (USD)

David Cameronin vaimo ja lapset

Kuka on David Cameronin nykyinen vaimo? Hän on naimisissa koulun rakkaan Samantha Gwendoline Sheffieldin kanssa vuonna 1996. He solmivat solmun 1. kesäkuuta 1996 St Augustine of Canterburyn kirkossa East Hendredissä, Oxfordshiressa. Pariskuntaa on siunattu neljällä lapsella nimeltä Ivan, Nancy, Arthur ja Florence.

David Cameronin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on David Cameron? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. lokakuuta 1966. Hän on 53-vuotias. Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä on Mary Fleur ja isänsä nimeltään Ian Donald Cameron. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli Alexander Cameron QC, lakimies ja kaksi sisarta, Tania Rachel ja Clare Louise. Koulutukseltaan hän kävi Eton Collegessa Berkshiressä, Englannissa ja työskenteli myöhemmin Britannian sisäministerin Michael Howardin neuvonantajana. Hän toimi edelleen valtiovarainministeriön ensimmäisenä herrana ja virkamiesministerinä.

David Cameronin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon David Cameronin nettovarallisuus on? Hänet valittiin parlamenttiin Oxfordshiren vaalipiirissä Witneyssä vuonna 2001, ja hän voitti konservatiivien johtovaalit vuonna 2005. Pääministeri Gordon Brownin eron jälkeen kuningatar Elizabeth II pyysi Cameronia johtamaan hallitusta. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3,2 miljoonaa puntaa (USD).

Faktaa David Cameronista

  • Hän työskenteli konservatiivisen tutkimuksen osastolla syyskuusta 1988 vuoteen 1993.
  • Hän on innokas eläinten ystävä ja lahjoitti myös paljon eläimille.
  • Hänestä tuli National Citizen Service Patrons -järjestön puheenjohtaja.
  • Mark Dexter näytteli häntä Channel 4 -televisioelokuvissa Coalition ja Brexit: The Uncivil War.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lue myös: Kristi Noem (Etelä-Dakotan kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Wiki, Bio, Ikä, Puoliso, Lapset, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found