Liam Payne (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Liam Payne on yhdysvaltalainen laulaja kuuluisasta One Direction -yhtyeestä. Vuonna 2008 hän debytoi laulajana, kun hän koe-esiintyi brittiläiseen televisiosarjaan X-Factor. Hän on pop- ja R&B-laulaja, joka tutkii muita genrejä, kuten elektroniikkaa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Liam Paynen iästä, pituudesta, painosta, henkilökohtaisesta elämästä, tyttöystävästä, lapsista, perheestä, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Liam Payne Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Liam Payne on? Hän seisoo 1,7 metrin tai 177 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 143 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Liam PayneWiki/Bio
Oikea nimiLiam James Payne
NimimerkkiLiam Payne
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä29 elokuuta 1993
SyntymäpaikkaHeath Town, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa (1,7 m)
Paino65 kg (143 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä1. Cheryl Fernandez-Versini

2. Danielle Peazer

3. Sophia Smith

LapsetBear Grey Payne (poika)
NettovarallisuusNoin 47 miljoonaa dollaria

Liam Paynen tyttöystävä

Kuka on Liam Paynen nykyinen tyttöystävä? Payne oli suhteessa laulaja Cheryl Fernandez-Versiniin. Entisellä parilla on yksi yhteinen poika nimeltä Bear Gray Payne. Vuonna 2018 he erosivat. Hän seurusteli myös tanssija Danielle Peazerin ja sosiaalisen tähti Sophia Smithin kanssa.

Liam Payne elämäkerta, ikä ja perhe

Minkä ikäinen on Liam Payne vuonna 2020? Tällä hetkellä hän on 26-vuotias. Hän syntyi 29. elokuuta 1993 New Crossin sairaalassa Heath Townin alueella Wolverhamptonissa, West Midlandsissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä on Karen, lastenhoitaja, ja isä Geoff Payne, asentaja. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi vanhempaa siskoa, Nicola ja Ruth Payne. Koulutukseltaan hän osallistui paikalliseen lukioon ja hänellä on ylioppilastutkinto.

Liam Paynen ura ja nettovarallisuus

Mikä on Liam Paynen nettovarallisuus? Nuorena häntä kiusattiin, joten hän alkoi käydä nyrkkeilytunteja. Hän opiskeli musiikkitekniikasta City of Wolverhampton Collegessa. Hänet löydettiin The X Factorista ja hän esiintyi vuoden 2012 olympialaisten varallaololistalla pikajuoksijana. Kuten vuonna 2020, Liam Paynen nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 47 miljoonaa puntaa.

Lue myös: Niall Horan (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Faktaa Liam Paynesta

  • Hän osallistui hyväntekeväisyyteen FIFA 20 -turnaukseen kerätäkseen yli 10 miljoonaa dollaria COVID-19:ää vastaan ​​taisteleville hyväntekeväisyysjärjestöille kesäkuussa 2020.
  • Kun hän kävi yläasteella, hän käsitteli kiusaamista.
  • Neljän vuoden ikään asti Payne joutui säännöllisiin kokeisiin sairaalassa, kun lääkärit huomasivat, että yksi hänen munuaisistaan ​​oli arpeutunut ja toimintahäiriö.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  • Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  • Hän on myös maalannut useita tatuointeja vartaloonsa.

Lue myös: Louis Tomlinson (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found