Emily Alyn Lind (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Uratietoa

Emily Alyn Lind on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän aloitti uransa lapsinäyttelijänä, kun hänet tunnettiin toistuvasta roolistaan ​​nuorena Amanda Clarkena ABC-sarjassa Revenge ja Arielina CBS:n lääketieteellisessä draamassa Code Black. Hän teki kauhuelokuvadebyyttinsä Heidin roolissa The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia -elokuvassa. Myöhemmin hän esiintyi elokuvissa Mockingbird and Dear Dumb Diary. Viritä elämäkertaan ja tutustu Emily Alyn Lindin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Emily Alyn Lind Pituus ja paino

Kuinka pitkä Emily Alyn Lind on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Emily Alyn Lind Ikä

Kuinka vanha on Emily Alyn Lind? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. toukokuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Emily Alyn LindWiki/Bio
Oikea nimiEmily Alyn Lind
NimimerkkiEmily
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä6. toukokuuta 2002
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Emily Alyn Lindin poikaystävä

Kuka on Emily Alyn Lindin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Emily Alyn Lind Net Worth

Mikä on Emily Alyn Lindin nettovarallisuus? Lind teki elokuvadebyyttinsä lapsinäyttelijänä vuonna 2008 elokuvassa The Secret Life of Bees. Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 12 miljoonaa dollaria (USD).

Emily Alyn Lindin ura

Emily Alyn Lindin ura: Hän on esiintynyt sellaisissa elokuvissa kuin Dear Dumb Diary, Enter the Void, J. Edgar, The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia ja Movie 43. Hän on näytellyt Emma Laveryta saippuaoopperassa Kaikki lapseni. Lind on ollut toistuvia rooleja ABC-televisiosarjassa Revenge nuorena Amanda Clarkena sekä ABC-televisiosarjassa Eastwick Emily Gardenerina. Hän on esiintynyt myös sellaisissa sarjoissa kuin Days of Our Lives, Medium, Flashpoint, Criminal Minds, Suburgatory ja Hawaii Five-0. Vuonna 2017. Hänet ylennettiin päärooliin CBS:n lääketieteellisessä draamassa Code Black sarjan kolmannella kaudella sen jälkeen, kun hän esiintyi Arielin hahmona sarjan kahden ensimmäisen kauden aikana. Lind näytteli Melaniena komediakauhuelokuvassa The Babysitter vuonna 2017. Hän toisti roolinsa jatko-osassa, The Babysitter: Killer Queen. Vuonna 2018 Lind valittiin Käärmeenpuren Andiksi vuoden 2019 elokuvassa Doctor Sleep, joka perustuu Stephen Kingin romaaniin ja The Shiningin jatko-osaan. Maaliskuussa 2020 ilmoitettiin, että Lind näyttelee tulevaa HBO Max -teinidraamaa Gossip Girl.

Faktaa Emily Alynista

  1. Hänen isänsä nimi on John Lind ja äiti Barbara Alyn Woods.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hänellä on isosisko nimeltä Natalie ja nuorempi sisar nimeltä Alyvia.
  4. Hänellä on isosisko Natalie Alyn Lind ja nuorempi sisko Alyvia Alyn Lind, jotka ovat myös näyttelijöitä.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  7. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  9. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
  10. Sininen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Gabrielle Union (näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit