Eric Wakeham (TikToker) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Eric Wakeham on skotlantilainen Tiktoker, Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tähteen törkeästä komediasisällöstään ja huulilla synkronoiduista komediavideoistaan, joita hän tekee TikTok-tilillään. Hän on kerännyt tililleen miljoonia seuraajia. Hän on ylittänyt sovelluksessa yli 3,8 miljoonan seuraajan rajan. Viritä elämäkerta ja tutustu Eric Wakehamin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, seksuaalisuuteen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Eric Wakeham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Eric Wakeham? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Eric Wakehamin ikä

Kuinka vanha on Eric Wakeham? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. kesäkuuta 2001. Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Skotlannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Eric Wakehamin tyttöystävä

Kuka on Eric Wakehamin tyttöystävä? TikTok Star Eric ei anna mitään aavistustakaan romanttisesta elämästään. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä kaukana paparazzeista ja nettiotsasta. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Eden Simpsonin kanssa. Hän on myös suosittu TikTok-tähti.

Eric Wakeham Seksuaalisuus

Mikä on Eric Wakehamin seksuaalisuus? Hän on avoimesti transsukupuolinen. Hän esiintyi transina vuonna 2016. Hän on hyvin luottavainen persoonallisuutensa suhteen, eikä ole koskaan tuntenut sitä häpeää. Häntä tukevat myös hänen perheenjäsenensä.

Lue myös: Ava Rose (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Eric Wakeham Wikipedia

Eric WakehamWiki/Bio
Oikea nimiEric Wakeham
NimimerkkiEric
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä7. kesäkuuta 2001
SyntymäpaikkaSkotlanti
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SukupuoliTrans
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 38-28-37 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7,5 (USA)
Poikaystävä tyttöystäväEden Simpson

(Erosi)

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Eric Wakehamin perhe

Eric Wakehamin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hän syntyi ja kasvoi Skotlannissa sisarensa kanssa. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Nate Wyatt (TikToker) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Eric Wakehamin nettoarvo

Mikä on Eric Wakehamin nettovarallisuus? Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän sai viruksen yhdellä varhaisimmista videoistaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD).

Eric Wakehamin ura

TikTok-tähti Eric Wakeham, jolla on 3,8 miljoonaa seuraajaa, on myös pakkomielle muodista, ja kun hän haluaa kuvata, hän ottaa usein yhteyttä 19-vuotiaaseen valokuvaajaan Tati Brueningiin. Brueningista on tullut suosittu muoti- ja muotokuvaaja monille TikTok-vaikuttajille, kuten Eric Wakehamille ja hänen Internet-kuuluisille ystävilleen.

Eric Wakehamin faktat

  1. Eric Wakeham pyrkii laajentamaan liiketoimintaansa.
  2. Hän on paljastanut, että hän oli rikki liittyessään Hype Houseen, kun hän twiittasi kuinka kiitollinen hän on muiden vaikuttajien, kuten Chase "lilhuddy" Hudsonin, tuesta.
  3. Hän on myös onnistunut välttämään suuren osan draamasta, joka ympäröi piirinsä muita vaikuttajia.
  4. Hän on kerännyt valtavasti 3,8 miljoonaa seuraajaa yhteistyökykyisten ja rentojen videoidensa kautta.
  5. Eric on avannut Twitterissä, millaista hänen elämänsä oli ennen sisältötaloon liittymistä ja kuinka kiitollinen hän on tekijöilleen.

Lue myös: Mattia Polibio (TikToker) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit