Katrina Lake (yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Katrina Lake on amerikkalainen liikenainen San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan paremmin muotipohjaisen tilauspalvelun Stitch Fixin perustajana ja toimitusjohtajana. Vuonna 2017 Forbes nimesi Laken yhdeksi Amerikan rikkaimmista itsetehtyistä naisista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Katrina Laken Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Katrina järven korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Katrina Lake? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Katrina Lake Age

Kuinka vanha on Katrina Lake? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. joulukuuta 1982. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies.

Katrina Laken perhe

Katrina Laken äiti on japanilainen maahanmuuttaja, joka opetti julkisessa koulujärjestelmässä, ja hänen isänsä oli lääkäri UCSF:ssä. Hän halusi ensin lääkäriksi ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Hän aloitti lääketieteen valmistelevan kurssin, mutta kiinnostui hyvin taloudesta ja liiketoiminnasta. Hän suoritti kandidaatin tutkinnon Stanfordin yliopistosta vuonna 2005 ja MBA-tutkinnon Harvard Business Schoolista vuonna 2011.

Lue myös: Rob Dyrdek (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Katrina Lake Wiki

Katrina järviWiki/Bio
Oikea nimiKatrina järvi
NimimerkkiKatrina
Kuuluisa AsLiikenainen
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä24. joulukuuta 1982
SyntymäpaikkaSan Francisco,

Kalifornia, Yhdysvallat

SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset2
Aviomies/puolisoJohn Clifford
Nettovarallisuusnoin 400 miljoonaa dollaria (USD)

Katrina Lake Aviomies

Kuka on Katrina Laken aviomies? Lake meni naimisiin sijoitusammattilaisen John Cliffordin kanssa vuonna 2014. Lakella on kaksi poikaa. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä julkisesti.

Katrina-Lake-miehensä kanssa

Lue myös: Dean Graziosi (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Vaimo, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Katrina Lake Net Worth

Kuinka paljon Katrina Laken nettoarvo on? Lake on Grubhubin ja kauneusalan yritys Glossierin hallituksen jäsen. Stitch Fixin perustaja ja toimitusjohtaja on yksi Amerikan rikkaimmista naisyrittäjistä, jonka nettovarallisuus on yli 400 miljoonaa dollaria.

Katrina Laken ura

Katrina Lake työskenteli Polyvoressa ja liikkeenjohdon konsulttiyrityksessä The Parthenon Groupissa valmistuttuaan Stanfordista. Hän perusti Stitch Fixin vuonna 2011 28-vuotiaana opiskellessaan MBA-tutkintoa Harvardista. Lake listattiin Fast Companyn 100 luovimman yrityksen joukkoon. Vuonna 2018 Retail Dive valitsi hänet Vuoden häiriötekijäksi.Lake on Grubhubin ja kauneusalan yritys Glossierin hallituksen jäsen. Lake esiintyi vieraana haina ABC-sarjan Shark Tank kaudella 11, jaksossa 14, joka esitettiin 6. maaliskuuta 2020. HSN:n Lori Greiner ja Lake tekivät yhteistyötä tehdäkseen sopimuksen nuoren aloittelevan lastenlaseja valmistavan Pair Eyewearin kanssa. .

Katrina-järven tosiasiat

  1. Katrina Lake Lake esiteltiin Netflixin datatieteen ja tekniikan johtajalle Eric Colsonille vuonna 2012.
  2. Hän keräsi SurveyMonkey-tietoja asiakkailtaan saadakseen käsityksen heidän tyylistään.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Lake on Grubhubin ja kauneusalan yritys Glossierin hallituksen jäsen.

Lue myös: Jared Kushner (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit