Madilyn Bailey (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Madilyn Bailey on tunnettu amerikkalainen YouTuber, laulaja ja lauluntekijä. Hän piti ensimmäisen päänäyttelynsä Pariisissa vuonna 2018. Hän muutti Los Angelesiin vuonna 2013 jatkaakseen uraansa. Hän aloitti uransa vähän ennen valmistumistaan. Hänet valittiin huhtikuussa 2018 Elvis Duranin kuukauden taiteilijaksi. Hänet valittiin myös radio-DJ Elvis Duranin kuukauden artistiksi. Kotoisin Boycevillestä, Wisconsinista, Greg Woldille, joka työskentelee mainostoimistossa. Lisäksi hän työskenteli sairaanhoitajana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Madilyn Baileyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Madilyn Bailey Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Madilyn Bailey on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Madilyn Baileyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-25-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Madilyn Bailey aviomies

Kuka on Madilyn Baileyn aviomies? Hän on naimisissa James Benrudin kanssa. He solmivat solmun vuonna 2014. Pariskunta on myös siunattu lapsilla.

Lue myös: Clairo (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Madilyn Bailey Wiki

Madilyn BaileyWiki/Bio
Oikea nimiMadilyn Bailey Wold
NimimerkkiMadilyn Bailey
Kuuluisa AsYoutuberi, laulaja,

Sosiaalisen median tähti

Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä2. syyskuuta 1992
SyntymäpaikkaWisconsin
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoJames Benrud
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Madilyn Bailey Net Worth

Mikä on Madilyn Baileyn nettovarallisuus? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänet esiintyi NBC:n Today-ohjelmassa, jota isännöivät Hoda Kotb ja Kathie Lee Gifford. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Lil Peep (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tatuointi, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Madilyn Baileyn perhe

Madilyn Baileyn isän nimi on Greg Wold ja äidin nimi Heidi Wold. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on viisi sisarusta nimeltä Jordan, Alex, Isaac, Hayley, Caden. Koulutukseltaan hän valmistui vuonna 2011. Hän on lukihäiriö.

Madilyn Baileyn ura

Madilyn Bailey's alkoi soittaa musiikkia ja kirjoittaa kappaleita seitsemänvuotiaana. Hän soitti Boyceville High Schoolin marssibändissä ja ennen kuin hänestä tuli taiteilija, Bailey työskenteli sairaanhoitajan avustajana.

Madilyn Bailey Faktat

  1. Madilyn Bailey on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on miljoonia tykkäyksiä YouTube-kanavallaan.
  2. Hän oppi soittamaan akustista kitaraa, pianoa ja rumpuja.
  3. Vuonna 2018 hänen alkuperäinen kappaleensa "Drunk on a Feeling" esitettiin amerikkalaisessa toimintadraama-tv-sarjassa Station 19.
  4. Hän kasvoi kahden sisaruksen ja kolmen veljen kanssa.
  5. Hänellä on myös miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Prodigy (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit