Katherine Schwarzenegger (Arnold Schwarzeneggerin tytär) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Aviomies, Faktat

Katherine Schwarzenegger on tunnettu amerikkalainen kirjailija. Hänet tunnetaan näyttelijän ja Kalifornian entisen kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin ja lähetystoimittaja Maria Shriverin vanhimpana lapsena. Lisäksi hän on irlantilaista ja saksalaista syntyperää äitinsä isovanhempiensa Eunice ja Sargent Shriverin kautta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Katherine Schwarzeneggerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Katherine Schwarzenegger Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Katherine Schwarzenegger on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Katherine Schwarzeneggerin elämä, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Katherine Schwarzenegger? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. joulukuuta 1989. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä poliitikko Arnold Schwarzenegger ja toimittaja ja kirjailija Maria Shriver. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko Christina ja kaksi nuorempaa veljeä, Patrick ja Christopher Schwarzenegger. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Taahirah O’Neal (Shaquille O’Nealin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Katherine SchwarzeneggerWiki/Bio
Oikea nimiKatherine Eunice

Schwarzenegger Pratt

NimimerkkiKatherine Schwarzenegger
Kuuluisa AsPoliitikkojen tytär

Arnold Schwarzenegger

Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä13. joulukuuta 1989
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetTytär: Lyla yhdessä
Aviomies/puolisoChris Pratt
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Katherine Schwarzeneggerin aviomies

Kuka on Katherine Schwarzeneggerin aviomies? Hän meni naimisiin näyttelijä Chris Prattin kanssa kesäkuussa 2019. Hän alkoi seurustella näyttelijä Chris Prattin kanssa kesäkuussa 2018. He toivottivat yhdessä Lylan-nimisen tyttären elokuussa 2020.

Katherine Schwarzeneggerin nettoarvo

Mikä on Katherine Schwarzeneggerin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hänen Instagram-julkaisunsa ovat usein sisältäneet valokuvia hänestä ystävien tai kuuluisien vanhempien tai isovanhempien jälkeläisten kanssa.

Katherine Schwarzeneggerin tosiasiat

  1. Schwarzenegger on amerikkalainen eläinjulmuuden torjuntayhdistyksen lähettiläs ja tukee Best Friends Animal Societya.
  2. Hän kirjoitti kirjan nimeltä Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who's Been There and Back, vuonna 2010.
  3. Hän on myös ehdokkaana Yhdysvaltain demokraattien varapresidenttiehdokkaaksi vuoden 1972 vaaleissa.
  4. Hän on todennut, että kirjansa kirjoittamisen tarkoituksena on auttaa parantamaan naisten itsetuntoa, sillä hän kärsi kehonkuva-ongelmista 4.–7. luokalla.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerin elämäkerta, ikä, pituus, paino, Wiki, vaimo: 10 faktaa kehonrakentajasta

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found