Lilia Buckingham (tanssija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lilia Buckingham on menestyvä näyttelijä, kirjailija, vaikuttaja, aktivisti, malli ja tanssija. Nykyään Buckingham jakaa huomionsa pääasiassa sen välillä, että hän viimeistelee tulevan romaaninsa Influence murhasta sosiaalisessa mediassa, näytteli Brat-TV-sarjassa Crown Lake ja työskentelee kiusaamisen vastaisen Positively Social -järjestön kanssa. Lisäksi hän on myös täysivaltainen vaikuttaja, joka on sitoutunut kasvattamaan online-läsnäoloaan, jolla on tähän mennessä 1,7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lilia Buckinghamin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lilia Buckingham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lilia Buckingham on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Lilia Buckinghamin ikä

Kuinka vanha on Lilia Buckingham? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. huhtikuuta 2003. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Lilia BuckinghamWiki/Bio
Oikea nimiLilia Buckingham
NimimerkkiLilia
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä9. huhtikuuta 2003
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusBiseksuaali
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväJillian Shea Spaeder
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Lilia Buckinghamin poikaystävä

Kuka on Lilia Buckinghamin poikaystävä? Hän on suhteessa Jillian Shea Spaederiin. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Jaeden Lieberherin kanssa.

Lilia Buckinghamin ura ja nettoarvo

Mikä on Lilia Buckinghamin nettovarallisuus? Buckingham on saanut inspiraationsa Shepardin aikaisemmista teoksista, erityisesti Pretty Little Liarsista. Hän pakenee toisinaan kuvitteellisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä petosta, pettämistä ja hyvää, vanhanaikaista teinidraamaa. Hän kirjoitti myös Huffington Post -kappaleen Liliasta nimeltä Four Seconds of Fame. Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Lilia Buckinghamista

  1. Hän harjoittaa terveellisiä sosiaalisen median tapoja, kuten kääntyy Pinterestiin saadakseen luovaa latausta, kun Instagramista tulee liikaa.
  2. Hän kannustaa seuraajiaan priorisoimaan myös mielenterveystään.
  3. Hänellä on myös sisaruksia.
  4. Hänellä on vanhempi veli nimeltä Jack.
  5. Hänen äitinsä nimi on Jane, joka on ammattimaisesti kirjailija.
  6. Hän kirjoitti kirjoja nimeltä The Modern Girl’s Guide to Life ja The Modern Girl’s Guide to Sticky Situations.

Lue myös: Beyoncé Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus: 10 parasta faktaa hänestä

Uusimmat viestit