Melia Mcenery (Eric Claptonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Melia Mcenery on amerikkalainen hallintoavustaja. Hänet tunnetaan paremmin Eric Claptonin vaimona. Hän on englantilainen rock- ja blues-kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Hän on ainoa kolme kertaa valittu Rock and Roll Hall of Fameen. Eric on nauttinut lumoavasta elämästä julkkiksena, mutta hänen vaimonsa päättää elää yksityistä elämää, kaukana parrasvaloista. Varautunut henkilö, hän ei halua olla paljon vuorovaikutuksessa median kanssa. Hän syntyi Yhdysvalloissa, tulee varakkaasta perheestä ja on hyvin koulutettu. Huolimatta siitä, että hän on yhden amerikkalaisen tv-alan suurimmista julkkiksista vaimo, hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää. Hän tukee miestään koko sydämestään ja rohkaisee häntä toteuttamaan tavoitteitaan. Melia on toisinaan hänen mukanaan palkintotilaisuuksiin ja punaisen maton tapahtumiin. Sen lisäksi, että hän on työssäkäyvä nainen ja vaimo, hän on myös omistautunut äiti lapsilleen. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Melia Mceneryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Melia Mceneryn ikä

Kuinka vanha on Melia Mcenery? Hän syntyi 1. helmikuuta 1976 Columbuksessa, Ohiossa. Hän on 42-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Melia Mcenery Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Melia Mcenery on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Enrica Cenzatti (Andrea Bocellin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Melia Mcenery Wiki

Melia MceneryWiki/Bio
Oikea nimiMelia Mcenery
NimimerkkiMelia
Kuuluisa AsEric Claptonin vaimo
Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä1. helmikuuta 1976
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset1. Julie Rose

2. Ella May

3. Sophie Belle

Aviomies/puolisoEric Clapton
PojanpoikaIsaac Eric Owen Bartlett
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Melia Mceneryn aviomies

Kuka on Melia Mceneryn aviomies? Hän on naimisissa Eric Claptonin kanssa. Mikä on Ericin ja vaimonsa Melian ikäero? Vuonna 1998 Clapton, silloin 53, tapasi 22-vuotiaan hallintoavustajan Melia McEneryn Columbuksessa Ohiossa juhlissa, joka järjestettiin hänelle esityksen jälkeen. Hän seurusteli naisen kanssa hiljaa vuoden ja julkisti suhteensa vuonna 1999. He menivät naimisiin 1. tammikuuta 2002 Pyhän Marian Magdaleenan kirkossa Claptonin syntymäpaikassa Ripleyssä. Heillä on kolme tytärtä, Julie Rose (s. 13. kesäkuuta 2001), Ella May (s. 14. tammikuuta 2003) ja Sophie Belle (s. 1. helmikuuta 2005). Hänen pojanpoikansa Isaac Eric Owen Bartlett syntyi kesäkuussa 2013 vanhimmalle tyttärelleen Ruthille ja tämän aviomiehelle Dean Bartlettille.

Lue myös: Jada Paul (Chris Paulin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Melia Mceneryn perhe

Melia Mceneryn isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hänellä on taiteen kandidaatin tutkinto ja hän on monien lasten hyväntekeväisyysjärjestöjen hallituksessa.

Melia Mceneryn nettoarvo

Kuinka paljon Melia Mcenerin nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Melia Mceneryn tosiasiat

  1. Melia Mcenery on hyvin läheinen lapsilleen ja aviomiehelleen.
  2. Hän työskentelee johtavana kliinisenä neuvonantajana Crossroads Center Antiguassa.
  3. Pariskunta tapasi vuonna 1999.
  4. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Alaina Anderson (Derrick Rosen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit