Hunter Schafer (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Hunter Schafer on tunnettu amerikkalainen malli, näyttelijä. Hänet tunnetaan myös LGBTQ-oikeusaktivistina. Vuonna 2019 hän teki näyttelijädebyyttinsä näyttelemällä Julesia HBO-sarjassa Euphoria. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hunter Schaferin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hunter Schafer korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Hunter Schafer? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Hunter Schaferin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-25-35 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Hunter Schaferin ikä

Kuinka vanha on Hunter Schafer? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. joulukuuta 1999. Hän on 21-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Raleighissa, NC.

Hunter Schaferin perhe

Hunter Schaferin äidin nimi on Katy ja isän nimi on Mac Schafer. Hänen isänsä on pastori, ja heidän perheensä muutti Arizonan New Jerseyn ja lopulta Pohjois-Carolinan Raleighin välillä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme nuorempaa sisarusta: kaksi siskoa ja veli. Koulutuksen aikana hän protestoi lukiossa ollessaan North Carolina Public Facilities Privacy & Security Act -lakia vastaan.

Hunter-Schafer-korkeus

Lue myös: Paris Jackson (näyttelijä) Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Suhteet, Faktat

Hunter Schafer Wiki

Hunter SchaferWiki/Bio
Oikea nimiHunter Schafer
NimimerkkiMetsästäjä
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä31. joulukuuta 1999
SyntymäpaikkaRaleigh, NC
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-25-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Hunter Schaferin poikaystävä

Kuka on Hunter Schaferin poikaystävä? Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Hunter-Schafer-poikaystävä

Lue myös: Ruby Jay (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Hunter Schafer Net Worth

Kuinka paljon on Hunter Schaferin nettovarallisuus? Hän on toiminut mallina Diorille, Miu Miulle, Calvin Kleinille, Rick Owensille ja Helmut Langille. Hän oli esillä Teen Voguen "21 Under 21" -listalla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Hunter-Schafer-faktoja

Hunter Schafer Faktat

  1. Hunter Schafer näytteli HBO-sarjassa Euphoria vuonna 2019.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Kesäkuussa 2020 ensimmäisen LGBTQ Pride -kulkueen Queertyn 50-vuotispäivän kunniaksi.
  4. Hän sai kiitosta esityksestään sarjassa ja Primetime Emmy Awards -palkinnolla.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Ariel Winter (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found