Adelia Clooney (George Clooney Sister) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Adelia Clooney on yhdysvaltalainen kirjanpitäjä. Hänet tunnetaan paremmin näyttelijä George Clooneyn sisarena. Hänen veljensä nousi kuuluisuuteen näyttelijänä voittaen palkintoja työstään useissa elokuvissa, kuten "Syriana", "From Dusk till Dawn", "Ocean's Eleven" ja "The Descendants". Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Adelia Clooneyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Adelia Clooney Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Adelia Clooney on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Adelia Clooneyn kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-40 tuumaa. Hän käyttää 35 C:n rintaliivit.

Adelia Clooney Ikä

Kuinka vanha on Adelia Clooney? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Adelia Clooneyn perhe

Adelia Clooneyn äiti Nina Bruce oli kauneuskuningatar ja kaupunginvaltuutettu. Hänen isänsä Nick Clooney on entinen ankkuri- ja televisiojuontaja, mukaan lukien viisi vuotta AMC-verkossa. Clooney on irlantilainen, saksalainen ja englantilainen syntyperä. Hänen äitinsä puoleinen iso-iso-iso-isoäiti Mary Ann Sparrow oli Nancy Lincolnin, presidentti Abraham Lincolnin äidin, sisarpuoli. Clooneylla on nuorempi veli nimeltä George Clooney. Kabareelaulaja ja näyttelijä Rosemary Clooney oli täti. Rosemaryn kautta hänen serkkujaan ovat näyttelijät Miguel Ferrer, Rafael Ferrer ja Gabriel Ferrer, joka on naimisissa laulaja Debby Boonen kanssa.

Lue myös: Tina Teigen (Chrissy Teigenin sisar) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Adelia Clooney Wiki/Bio

Adelia ClooneyWiki/Bio
Oikea nimiAdelia Clooney
NimimerkkiAdelia
Kuuluisa AsGeorge Clooneyn sisar
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko35 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetNicholas Zeidler (poika) ja Allison

Zeidler (tytär)

Aviomies/puolisoNorman Zeidler
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Adelia Clooneyn aviomies

Kuka on Adelia Clooneyn aviomies? Hän meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Norman Zeidlerin kanssa, joka oli Yhdysvaltain armeijan ammatti Ohio-joen rannalla Augustassa. Heillä oli kaksi lasta - Nicholas Zeidler (poika) ja Allison Zeidler (tytär).

Lue myös: Linda Ripa (Kelly Ripa Sister) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Adelia Clooneyn nettoarvo

Kuinka paljon Adelia Clooneyn nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 300 000 dollaria (USD). Hänen tuloistaan ​​ei ole tarkempaa tietoa.

Adelia Clooneyn faktat

  1. Adelia Clooney ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Clooney kasvatettiin tiukasti roomalaiskatoliseksi, mutta hän sanoi vuonna 2006, ettei tiennyt, uskoiko hän "taivaaseen vai edes Jumalaan".
  5. Hänen miehensä oli vaikea vaihe ja kuoli sydänkohtaukseen vuonna 2004.

Lue myös: Marieangela King (Elijah Allmanin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found