Avan Jogia (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Uratietoa

Avan Jogia on tunnettu kanadalainen näyttelijä, laulaja ja aktivisti. Hän nousi tunnetuksi televisiorooleistaan ​​Beck Oliver, Twisted, Roman Mercer Syfyn paranormaalitoimintasarjassa Ghost Wars ja Ulysses Zane Starzin komediassa Now Apocalypse. Lisäksi hänen tilillään @avan.jogia on noin 887 000 seuraajaa, mutta hänen tilillään on jotain erilaista. Toisin kuin useimmat julkkikset, jotka julkaisevat itsensä tekemässä haasteita ja kepposia, kuten Jason Derulo tai TikTok-tansseja, kuten Miley Cyrus, Avanin videot ovat hieman vähemmän koottuja. Täynnä hauskoja TikTok-trendejä ja synkkää huumoria, Avan Jogian TikTok on linjassa TikTokin täysin toisen puolen kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Avan Jogian Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Avan Jogia Pituus & Paino

Kuinka pitkä on Avan Jogia? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Avan Jogia Age

Kuinka vanha on Avan Jogia? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. helmikuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Vancouverissa, Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Avan Jogia Bio & Family

Avan Jogia koko nimi on Avan Tudor Jogia. Hänen isänsä on gujaratilainen intiaani ja äitinsä englantilainen, saksalainen ja waleslainen. Jogia kuvailee itseään "hengelliseksi", joka on viettänyt kuukausia buddhalaisena ja juurtunut hindulaisuuteen. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on myös Ketanin nuorempi veli, musiikkituottaja Lontoossa. Englannin lisäksi Jogia puhuu jonkin verran gudžaratia ja ranskaa. Jogia oli Killarneyn lukion opiskelija.

Lue myös: Brady Noon (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Avan JogiaWiki/Bio
Oikea nimiAvan Tudor Jogia
NimimerkkiAvan Jogia
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä9. helmikuuta 1992
SyntymäpaikkaVancouver, Kanada
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontohindulaisuus
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 42-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväCleopatra Coleman
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Avan Jogia tyttöystävä

Kuka on Avan Jogian tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Cleopatra Colemaniin vuonna 2017. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän ja Zoey Deutch olivat pitkäaikaisessa suhteessa vuosina 2011–2016.

Lue myös: Will Brittain (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Avan Jogian nettoarvo

Mikä on Avan Jogian nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. 17-vuotiaaksi asti, jolloin hän lähti harjoittamaan näyttelemistä kokopäiväisesti saatuaan jo useita pieniä televisiopisteitä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,5 miljoonaa dollaria (USD).

Avan Jogian ura

Avan Jogia on maininnut brittiläisen näyttelijän Tim Curryn yhtenä varhaisista näyttelijänäyttelijöistään. Hänen ensimmäinen roolinsa tuli vuonna 2006, kun hän näytteli Danny Araujoa – teini-ikäisen transsukupuolisen naisen nuorempaa veljeä. Hän teki ensimmäisen merkittävän televisioroolinsa kolmessa The CW's Aliens in America -sarjan jaksossa.

Avan Jogia Faktat

  1. Avan Jogialla oli toistuva rooli televisiosarjassa Caprica.
  2. Vuonna 2014 Jogia näytteli Spike TV -minisarjassa Tut yhdessä englantilaisen näyttelijän Sir Ben Kingsleyn kanssa.
  3. Hän on innokas tatuointien ystävä ja hänellä on useita tatuointeja; yksi hänen rinnassaan, jalassa, jalassa, olkapäässä, selässä ja käsivarressa.
  4. Vuonna 2011 hän oli yksi PSA-verkkojärjestön Straight But Not Narrow perustajista.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Cody Fern (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, kansallisuus: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found