Maya Higa (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Maya Higa on tunnettu kanadalainen Twitch-tähti, YouTuber ja sosiaalisen median persoona. Hän on tunnettu Twitch-kanavansa sisällöstä. Hänet tunnetaan podcast-tyylisistä streameistaan, joissa hän keskustelee erilaisista aiheista, ja hän on myös suoratoistanut League of Legends -peliä. Hän on ansainnut yli 230 000 seuraajaa Twitchissä. Lisäksi hän on saanut pelikiellon hänen päätöksessään luoda OnlyFans -tili. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Maya Higan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Maya Higa Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Maya Higa on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Maya Higan ikä

Kuinka vanha on Maya Higa? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. toukokuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Ryan Higa on hänen serkkunsa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Maya Higan poikaystävä

Kuka on Maya Higan poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Twitch-tähden Matthew Rinaudoon. Hän on myös jakanut elämäntapa- ja mallikuvia omalle Instagram-tililleen. Lisäksi hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Trihex (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Maya Higa Wikipedia

Maya HigaWiki/Bio
Oikea nimiMaya Higa
Nimimerkkimaya
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä24. toukokuuta 1998
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväMatthew Rinaudo
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Maya Higan ura

Maya Higa aloitti malliuransa 13-vuotiaana. Vuoden ajan hän toimi freelancerina pienprojektien mallina. Sittemmin hän on kerännyt yli kahdeksan ja puoli miljoonaa fania, enimmäkseen nuoria tyttöjä. Hän avasi Twitch-kanavansa huhtikuussa 2019.

Lue myös: Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Maya Higan nettoarvo

Mikä on Maya Higan nettovarallisuus? Sen lisäksi, että Mayalla on yksi kuumimmista vartaloista, se on vastustamattoman viehättävä. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Maya Higan tosiasiat

  1. Maya Higa työskentelee todella kovasti pitääkseen itsensä kunnossa, koska työ ei tule helposti ja siksi hän viettää noin 2 tuntia joka päivä kehonsa kiinteyttämiseen.
  2. Hän on nöyrä, kun fanit tulevat hänen luokseen kadulla ja sallivat heidän ottaa niin monta kuvaa kuin haluavat, sillä se antaa hänelle iloa tehdä muita onnelliseksi.
  3. Mitä tulee ruokavalioonsa, Maya välttää leipää, punaista lihaa ja pikaruokaa.
  4. Hän pitää mieluummin päivittäisen annoksen tuoreita vihanneksia ja hedelmiä kaikilla aterioillaan ja pysyy erossa sokerista ja alkoholista.
  5. Hän juo runsaasti vettä pitääkseen itsensä kosteutettuna ja pitää sitä erinomaisena ihonhoitorutiinina.
  6. Mallityön lisäksi hän rakastaa piirtämistä, kitaraa ja tanssia.
  7. Itse asiassa hän on koulutettu balettitanssijaksi 10 vuotta.
  8. Hänellä on myös kolme tatuointia vartalossaan, jotka kaikki liittyvät hänen äitiinsä.
  9. Maya on eläinten ystävä, ja hänellä on ollut koiria ja kissoja lemmikkeinä.
  10. Hän myös harjoittelee pilates- ja joogaharjoituksia tunnin ajan joka aamu ja syö illallisen ennen klo 19.00.

Lue myös: Greekgodx (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found