Cody Jones (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cody Cotton on ilmiömäinen Youtuberi, vloggaaja ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten mielettömän suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin viiden perustajan jäsenenä. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Cory Cottonin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cody Jones Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Cody Jones on? Hän seisoo 6 jalkaa 2 korkeana tai 1,87 metrin tai 187 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänen vartalonsa ovat 44-32-37 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 21 tuumaa. Hän on voimistelija. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Cody JonesWiki/Bio
Oikea nimiCody Jones
NimimerkkiCody
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä9. lokakuuta 1987
SyntymäpaikkaPlano, TX
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
KorkeusNoin 1,87 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
PainoNoin 70 kg (154 lbs)
RunkotilastotNoin 44-32-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetLandry, Lucy
VaimoAllison
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Cody Jonesin vaimo ja lapset

Kuka on Cody Jonesin nykyinen vaimo? Hän meni naimisiin vaimonsa Allisonin kanssa. Kesäkuussa 2016 hän ja Allison saivat tervetulleeksi tyttären nimeltä Landry. He saivat myöhemmin heinäkuussa 2018 tervetulleeksi tyttären nimeltä Lucy.

Cody Jonesin ura ja nettoarvo

Hän on Dude Perfect -nimisen YouTube-kanavan jäsen, joka on monikansallinen urheiluviihde-YouTube-ryhmä, jonka pääkonttori on Frisco, Texas, Yhdysvallat. Ryhmään kuuluvat kaksoset Cory ja Coby Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones ja Tyler "Ty" Toney, jotka kaikki ovat entisiä kollegion kämppäkavereita Texas A&M -yliopistossa. Kanava on YouTuben toiseksi tilatuin urheilukanava ja 12. tilatuin kanava kokonaisuudessaan. Se on myös maailman toiseksi tilatuin kanava, joka ei ole yritys, lastenkanava tai valtavirran julkkis. Kuten vuonna 2020, Cory Cottonin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Ilani Pierre Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä: 15 parasta faktaa Pierre Sistersin YouTubessa

Faktaa Cody Jonesista

  • Hän syntyi 9. lokakuuta 1987 Planossa, TX:ssä. Hän on 32-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  • Hän on Dude Perfect -ryhmän äänekkäin jäsen.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  • 16. maaliskuuta 2009 hän liittyi Dude Perfect YouTube -kanavalle.
  • Hänen YouTube-biokanavansa lukee: "5 parasta silmukkaa vain potkii sen. Jos pidät urheilusta + komediasta, tule mukaan Dude Perfect -tiimiin!
  • Jokainen hänen kanavalle Dude Perfect lataamista videoista on ylittänyt 400 miljoonaa katselukertaa.
  • Hänen harrastuksiinsa kuuluu uinti, matkustaminen, musiikin kuuntelu ja Netflixin tv-sarjojen katsominen.
  • Dude Perfect julkaisi vuonna 2011 ilmaisen mobiilipelin iOS:lle ja Androidille nimeltä Dude Perfect.

Lue myös: Sophie Fergi (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit