Sarah Snook (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Sarah Snook on australialainen näyttelijä. Hänet mainostettiin tavallisesta työstään komedia-draamasarjassa Succession, josta hän sai ehdokkuuden Primetime Emmy -palkinnon saajaksi draamasarjan erinomaisesta naissivuosasta vuonna 2020. Tämän lisäksi hän aloitti pääroolinsa Siobhanina. Shiv” Roy HBO:n satiirissa, myös vuonna 2018.

Lisäksi upea australialainen näyttelijä tunnetaan päärooleistaan ​​monissa elokuvissa, mukaan lukien Sisters of War (2010), Ei sovi lapsille (2012), Nämä viimeiset tunnit (2013), Predestination (2014), The Dressmaker (2015), ja Steve Jobs (2015). Esityksestään elokuvassa Predestination hän voitti AACTA-palkinnon parhaasta naispääosasta. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Sarah Snookin iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä, poikaystävästä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Sarah Snook Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on näyttelijä Sarah Snook? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 56 kg tai 123 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki ja voimistelija. Hänen figuuritilastot ovat 34-25-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hänellä on pähkinänruskeat/siniset silmät ja platinavaaleat hiukset, jotka sopivat hänelle ilmiömäisesti.

Sarah Snook Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Sarah Snook? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. heinäkuuta 1987. Tällä hetkellä hän on 33-vuotias. Hän syntyi Adelaidessa, Australiassa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän viettää lapsuutensa talossa Shepherds Hill Roadilla, Eden Hillsissä. Koulutuksensa perusteella hän kävi St John's Grammar Schoolissa ja Scotch Collegessa. Myöhemmin hän valmistui National Institute of Dramatic Artista vuonna 2008 Sydneystä.

Sarah SnookWiki/Bio
Oikea nimiSarah Snook
NimimerkkiSarah
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä28. heinäkuuta 1987
SyntymäpaikkaAdelaide, Australia
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Paino56 kg (123 lbs)
Kuvatilastot34-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriPähkinänruskea / sininen
Hiusten väriPlatinablondi
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 13 miljoonaa dollaria (USD)

Sarah Snookin poikaystävä

Kuka on Sarah Snookin poikaystävä? Tällä hetkellä hän on sinkku eikä ole antanut näkemyksiä henkilökohtaisesta ja romanttisesta elämästään. Hän on erittäin keskittynyt uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Sarah Snookin ura ja nettoarvo

Sarah Snookin uran aikajana: Hänet tunnetaan todella hittiesityksistään. Valmistuttuaan National Institute of Dramatic Artista vuonna 2008, hän aloitti uransa lavalla esiintymällä Macbethin ja King Learin tuotannoissa. Vuonna 2014 hän voitti useita parhaan naispääosan palkintoja roolistaan ​​Janea elokuvassa Predestination. Hän on näytellyt elokuvissa Ei sovi lapsille (2012), Nämä viimeiset tunnit (2013), Predestination (2014) ja Jessabelle (2014). Tällä hetkellä Snook näyttelee pääroolia HBO-sarjassa Succession Siobhan "Shiv" Royna.

Lue myös: Nicole Gale Anderson (Näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Kuinka paljon Sarah Snookin nettovarallisuus on? Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 13 miljoonaa dollaria (USD). Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde.

Faktaa Sarah Snookista

  1. Hän rakastaa kardioa ja joogaa.
  2. Hän rakastaa katsoa Netflixin sarjoja ollessaan vapaana.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään, erityisesti äitinsä kanssa.
  4. Hän rakastaa viettää aikaa myös ystäviensä kanssa.
  5. Bread Jam on yksi hänen suosikkiaamiaisistaan.

Sarah Snook Päätelmä

Sarah Snook on australialainen näyttelijä, joka on myös ilmiömäisen suosittu sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on miljoonia seuraajia. Valkoinen on hänen lempivärinsä. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat myös tanssiminen ja laulaminen. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen näyttelemiseen. Hän rakastaa myös kitaransoittoa vapaa-ajallaan. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Holland Roden (näyttelijä) Bio, Wiki, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit