Nicholas Galitzine (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Nicholas Galitzine on englantilainen näyttelijä, joka nousi kuuluisuuteen rooleistaan ​​elokuvissa High Strung (2016) ja Handsome Devil (2016). Vuonna 2019 hän alkoi näytellä Netflixin Chambersissa. Tämän lisäksi hän on melko suosittu sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on kunnollinen fani-seuraaja 255 000+ elokuussa 2020. Kuuntele bioa ja tiedä lisää hänen pituudestaan, painostaan, iästään, urastaan, nettovarallisuudestaan, perheestään, urastaan, tyttöystävästään ja monista muista faktoista hänestä.

Nicholas Galitzine Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Nicholas Galitzine? Hän seisoo 6 jalkaa pitkä tai 1,83 metriä tai 183 cm pitkä. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-30-37 tuumaa. Hän on myös voimistelija. Hänellä on tummanruskeat hiukset ja pähkinänruskeat silmät. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Nicholas GalitzineWiki/Bio
Oikea nimiNicholas Galitzine
NimimerkkiNicholas
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä29. syyskuuta 1994
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus6 jalkaa (1,83 m)
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot44-30-37 tuumaa
Hauislihaksen koko22 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa dollaria

Nicholas Galitzine Bio, Ikä ja perhe

Hänen syntymäpäivänsä on 29. syyskuuta 1994. Hänen ikänsä on 25 vuotta. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa. Hänen isänsä on yrittäjä. Hänen äitinsä oli kreikkalais-amerikkalainen äiti. Hän syntyi ja kasvoi Lontoossa, Englannissa. Tällä hetkellä hän asuu Hammersmithissä, Lontoossa, Englannissa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Lexi Galitzine. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Nicholas Galitzinen ura ja nettoarvo

Uran aikajana: Vuonna 2014 hän aloitti uransa ensimmäisellä roolillaan elokuvassa The Beat Beneath My Feet. Hän esiintyi yhdessä jaksossa TV-sarjassa Legends, vuonna 2015 ja sitten amerikkalaisessa draamassa High Strung vuonna 2016. Myöhemmin hän nähtiin Uuden-Seelannin mysteeridraamassa The Changeover, vuonna 2017. Hän oli myös ehdolla viidelle palkinnolle 15. Irish Film & Television Awards. Aivan äskettäin hänet valittiin ensimmäiseen suureen televisiorooliinsa Netflixin kauhudraamasarjassa Chambers. Vuonna 2019 hän näytteli myös draamaelokuvassa Share. Lisäksi joidenkin lähteiden mukaan hänen kerrottiin liittyneen The Craftin näyttelijöihin.

Lue myös: Stella Ritter (Transsukupuolinen) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Sukupuoli, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kuinka paljon Nicholas Galitzinen nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on noin 5 miljoonaa dollaria.

Faktaa Nicholas Galitzinesta

  • Tyttöystävä ja vaimo: Vuodesta 2020 lähtien hän on naimaton ja todennäköisesti sinkku. Hän ei mainitse mitään romanttisesta toistaiseksi. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen jalkapallon pelaamiseen.
  • Hänet koulutettiin rugby-pelaajaksi ja hän osoitti rakkautensa jalkapalloa kohtaan.
  • Hän osallistui myös maakuntatason yleisurheilukilpailuihin.
  • 10-vuotiaana hän lauloi kuorossa.
  • Lukion jälkeen hän opiskeli Dulwich Collegessa Lontoossa.
  • Myöhemmin hän meni nuorisoteatteriin Pleasancessa Islingtonissa jatkaakseen kasvavaa intohimoaan näyttelemiseen.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • Hän on esiintynyt myös monien tunnettujen aikakauslehtien, kuten Voguen, kannessa.

Lue myös: Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found