Cassidy Mceown (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Cassidy Mceown on yhdysvaltalainen teini-tv-näyttelijä. Hänet tunnetaan hyvin tosi-tv-ohjelmasta Rust Valley Restorers. Esitys koskee vanhoja autoja, ja valkoiset tyypit rakastavat niitä. Autonäyttelyiden, restaurointiohjelmien ja HGTV-tyyppisen sisällön fanit tuntevat olonsa kotoisaksi Rust Valley Restorersin tarjoamassa autoteollisuudessa. Sarjan äskettäisen pudotuksen jälkeen Netflixissä fanit alkavat ilmaista rakkauttaan ohjelmaa kohtaan sosiaalisessa mediassa. Lisäksi Cassidy Mceown rakastaa autoja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cassidy Mceownin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cassidy Mceownin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Cassidy Mceown on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-35 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Cassidy Mceownin aika

Kuinka vanha on Cassidy Mceown? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. joulukuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cassidy Mceown Wiki

Cassidy MceownWiki/Bio
Oikea nimiCassidy Mceown
NimimerkkiCassidy
Kuuluisa AsTosi-tähti
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä21. joulukuuta 2000
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,62 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Cassidy Mceownin poikaystävä

Kuka on Cassidy Mceownin poikaystävä? Kuuma ja upea Cassidy Mceown ei ole romanttisesti sidoksissa kenenkään kanssa ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Cassidy Mceown Net Worth

Mikä on Cassidy Mceownin nettovarallisuus? Tosi-sarjojen tekeminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on yhteensä yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Cassidy Mceown Faktat

  1. Cassidy Mceownilla on hauskaa rakastava persoonallisuus.
  2. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän aloitti uransa Rust Valley Restorersin toisesta jaksosta.
  4. Tällä 20-vuotiaalla on hyvät mahdollisuudet sopia autoalan oppipoikaksi.
  5. Hän on työskennellyt kovasti saadakseen lisää taitoja omalla osaamisellaan.
  6. Hän meni Okanagan Collegeen opiskelemaan autojen törmäyskorjausta, ja hänellä on myös oppisopimuskoulutus Prestige Collision-Vernonissa.
  7. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  8. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: Maura Higgins (Reality Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found