Maura Higgins (Reality Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Maura Higgins on American Reality -televisiotähti. Hän mainostettiin tähdeksi työstään osallistujana suositussa Love Island -sarjassa. Hän saapui huvilaan 10. päivänä ja sijoittui neljänneksi Curtis Pritchardin rinnalla päivänä 58. Hänet tunnetaan myös työstään mallina ja kehätyttönä. Tämän lisäksi hän on myös erittäin suosittu Instagramissa. Hän on kerännyt miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Maura Higginsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Maura Higginsin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Maura Higgins on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 56 kg tai 123 paunaa. Hänellä on kauniit harmaat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Maura Higginsin ikä

Kuinka vanha on Maura Higgins? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. marraskuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Irlannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Kristen Tuff Scott (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Maura HigginsWiki/Bio
Oikea nimiMaura Higgins
NimimerkkiMaura Higgin
Kuuluisa AsTositähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä25. marraskuuta 1990
SyntymäpaikkaIrlanti
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 56 kg (123 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriHarmaa
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Maura Higginsin poikaystävä

Kuka on Maura Higginsin poikaystävä? Kuuma ja upea realitytähti Maura Higgins on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Maura Higginsin nettoarvo

Mikä on Maura Higginsin nettovarallisuus? Hyvin nuorena Maura Higgins tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Maura Higginsin tosiasiat

  1. Maura Higgins alkoi ensimmäisen kerran jakaa mallikuviaan Instagramissaan helmikuussa 2012.
  2. Hänet tunnetaan myös näyttelemisestä Liam Paynen 2017 hittisinglen "Get Low" visuaalisessa kampanjassa ja videossa.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän ansaitsi johdon Off Limits Entertainmentilta.

Lue myös: Maya Vander (Reality Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found