Kenya Moore (näyttelijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Detroitissa, Michiganissa, Keniassa syntynyt Moore on amerikkalainen näyttelijä, malli, tuottaja, kirjailija, televisiopersoonallisuus ja yrittäjä. Hän näytteli Bravo-sarjassa The Real Housewives of Atlanta vuonna 2012. Hän on myös entinen Miss USA 1993. Hän on myös tunnettu osallistumisestaan ​​yrityshankkeisiin ja on hiustenhoitobrändin Moore Hair perustaja. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Kenia Mooren Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kenia Mooren pituus ja paino

Kuinka pitkä on Kenya Moore? 49-vuotiaalla Kenia Moorella on hyvin hoidettu hoikka vartalo. Hänellä on vaalea iho ja mustat hiukset ja silmät. Hän seisoo 1,66 metrin korkeudessa ja painaa 52 kg tai 112 paunaa. Hänen vartalonsa on 32-23-33 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän ei ole musteella tatuointeja vartaloonsa.

Kenia Mooren aviomies

Kuka on Kenian Mooren aviomies? Hän meni naimisiin Marc Dalyn kanssa vuonna 2017. Hän on liikemies ja ravintolan omistaja. Lisäksi pariskunta sai esikoisensa, Brooklyn-nimisen tyttären marraskuussa 2018. He erosivat myöhemmin vuonna 2019. Seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli James Freemanin kanssa, jonka hän tapasi Millionaire Matchmakerissa, mutta hän lopetti suhteen nopeasti saatuaan sai tietää olevansa naimisissa. Moore väittää, että James Freeman tapasi hänet kahdesti Stangerin ohjelmassa marraskuussa ennen kuin hän meni naimisiin toisen naisen kanssa.

Lue myös: Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kenia MooreWiki/Bio
Oikea nimiKenia Summer Moore Daly
NimimerkkiKenia Moore
Kuuluisa AsTositähti, sosiaalisen median tähti
Ikä49-vuotias
Syntymäpäivä24. tammikuuta 1971
SyntymäpaikkaDetroit, MI
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 32-23-33 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
Lapset1
Aviomies/puolisoMarc Daly

(Eronnut vuonna 2019)

Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Kenya Moore Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Kenya Moore? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. tammikuuta 1971. Hän on 49-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Detroitissa, MI. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänet kasvatti isoäitinsä Doris Grant. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Moore valmistui Cass Technical High Schoolista vuonna 1989.

Lue myös: Honey Boo Boo (Reality Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Vanhemmat, Faktat

Kenia Moore Net Worth

Mikä on Kenia Mooren nettovarallisuus? Hän on kerännyt terveet tulot näyttelijän ammatistaan. Hänellä on valtava fani, ja hän on saavuttanut urallaan suuria korkeuksia. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Kenian Mooren tosiasiat

  1. Vuonna 2013 Moore julkaisi oman harjoitusvideonsa nimeltä "Kenya Moore: Booty Boot Camp".
  2. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  3. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  4. Moore on myös tuottanut ja ohjannut erilaisia ​​projekteja ja perusti oman yrityksensä, Moore Vision Median vuonna 2008.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Russ Mayfield (Reality Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found