Charles Melton (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Charles Melton on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli. Hän mainostettiin tähteeksi rooleistaan ​​Reggie Mantlena CW-televisiosarjassa Riverdale ja Daniel Baena elokuvassa The Sun Is also a Star (2019). Hän menestyi ensin mallina, kun hän oli varannut keikkoja Dolce & Gabbanalle, Kenneth Colelle ja MAC:lle. Melton on ensimmäinen aasialais-amerikkalainen näyttelijä, joka on johtanut teinien romantiikkaa suuresta Hollywood-studiosta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Charles Meltonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Charles Melton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Charles Melton on? Hän seisoo 6 jalkaa 0 pitkänä tai muuten 1,85 metrin tai 185 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 143 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Charles Meltonin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Charles Melton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. tammikuuta 1991. Tällä hetkellä hän on 29-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Juneaussa, AK. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä on valkoihoinen amerikkalainen, jolla on englantilainen syntyperä, ja hänellä on myös kuvattu cherokee-juuret. Hänen äitinsä on korealainen emigrantti, joka muutti isänsä kanssa Yhdysvaltoihin vuonna 1990. Hänen perheensä muutti usein, koska hänen isänsä työskenteli armeijassa. Kerran hän ja hänen perheensä asuivat Pyeongtaekissa, Gyeonggissa, Etelä-Koreassa, noin 5 vuotta. Melton on heidän vanhin lapsensa. Hän työskenteli myös aiemmin koiran ulkoiluttajana Wag-sovelluksessa.

Charles MeltonWiki/Bio
Oikea nimiCharles Michael Melton
NimimerkkiCharles Melton
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä4. tammikuuta 1991
SyntymäpaikkaJuneau, AK
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,85 m (6 jalkaa 0 tuumaa)
Painonoin 65 kg (143 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-40 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväCamila Mendes
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Charles Meltonin tyttöystävä

Kuka on Charles Meltonin tyttöystävä? Hän on luultavasti sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hän seurusteli Camila Mendesin kanssa vuodesta 2018 vuoden 2019 loppuun. Kesäkuussa 2018 Melton oli mukana kiistassa, joka koski vuonna 2011 ja 2012 kirjoittamiaan rasvaa häpeäviä twiittejä. Hän on sittemmin pyytänyt julkisesti anteeksi.

Lue myös: Camila Mendes (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Charles Meltonin nettoarvo

Mikä on Charles Meltonin nettovarallisuus? Hän sai valtavirran huomion vuonna 2017, kun hänet valittiin Reggie Mantleksi CW-sarjan Riverdale toisella kaudella. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Sydney Maler (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Charles Meltonin ura

Charles Melton menestyi ensin mallina, kun hän oli varannut keikkoja Dolce & Gabbanalle, Kenneth Colelle ja MAC:lle. Hänen ensimmäisiin näyttelijöihinsä kuuluivat vierailijat Gleessa ja American Horror Storyssa. Melton sai valtavirran huomion vuonna 2017, kun hänet valittiin Reggie Mantleksi CW-sarjan Riverdale toisella kaudella. Hän korvasi Ross Butlerin, joka jätti näyttelijät, koska hän oli sitoutunut elokuvaan 13 Reasons Why. Toistuttuaan toisen kauden aikana Meltonista tuli virallisesti sarjan säännöllinen pelaaja Riverdalessa kolmannesta kaudesta alkaen. Vuonna 2019 hän näytteli ensimmäisessä pitkässä elokuvassaan Daniel Baena elokuvassa The Sun Is also a Star, joka on elokuvasovitus Nicola Yoonin samannimisestä kirjasta. Melton on ensimmäinen aasialais-amerikkalainen näyttelijä, joka on johtanut teinien romantiikkaa suuresta Hollywood-studiosta.

Lue myös: Darianka Sánchez (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Charles Meltonin tosiasiat

  1. Charles osallistui Kansas State Universityyn, jossa hän pelasi heidän Division I -jalkapallojoukkueessa 2 vuotta.
  2. Hän lähti jatkamaan näyttelemistä. Hänet löydettiin Arts Showcase -näyttelyssä Orlandossa, Floridassa.
  3. Hän on osallistunut Dolce & Gabbana look -kirjaan. Hän on ollut esillä myös Prestige-lehden kannessa.
  4. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  5. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  6. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
  7. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
  8. Hän jätti koulun 20-vuotiaana jatkaakseen näyttelemistä ja muutti Los Angelesiin Kaliforniaan vuonna 2012.

Lue myös: Brooks Nader (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found