Diana Lovejoy (Greg Mulvihillin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Murha, Faktat

Diana Lovejoy on rikollinen ja murhaa nykyisen aviomiehensä Greg Mulvihill maanantaina 13. marraskuuta 2017. Hänet todetaan syylliseksi juonikseen, jonka mukaan entinen merijalkaväen aseohjaaja murhaa entisen aviomiehensä katkeran huoltajuustaistelun jälkeen. Lisäksi Diana Lovejoy oli kunto-ohjaaja, joka oli osallistunut useisiin triathloneihin. Hän oli myös YouTube-käyttäjä, joka on erikoistunut nopeisiin ja terveellisiin aterioihin, kun olet liikkeellä. Nyt hän on nainen, joka yritti saada poikansa isän tapetuksi. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Diana Lovejoyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, murhasta, ruumiinmittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Diana Lovejoy aviomies

Kuka on Diana Lovejoyn aviomies? Hän oli naimisissa Greg Mulvihillin kanssa. Myöhemmin pari jätti avioeron. Sillä välin Lovejoy ja Mulvihill olivat käyneet läpi sotkuisen avioero- ja huoltajuuskiistan Mulvihillin ammuttua. Syyttäjien mukaan kiihkeän avioero- ja huoltajuuskiistan aikana Lovejoy oli syyttänyt ex-miehensä heidän poikansa häirinnästä ja hänen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeudellinen tappelu oli päättymässä, kun yhteishuoltajuudesta oli sovittu. Lovejoy oli myös suostunut maksamaan Mulvihillille 120 000 dollaria, joka olisi maksettu ampumisen jälkeisinä viikkoina.

Diana Lovejoy Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Diana Lovejoy? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Diana Lovejoy Ikä

Kuinka vanha on Diana Lovejoy? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hänet tuomittiin palkallisesta murhasuunnitelmasta ex-miehensä vastaan, ja hän pyörtyi oikeudessa vain hetkiä syyllistyneen tuomion jälkeen.

Lue myös: Mark Riebe (murhaaja) Wiki, Bio, Nyt, Syytteet, Murhat, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Prision, Faktat

Diana LovejoyWiki/Bio
Oikea nimiDiana Lovejoy
NimimerkkiDiana
Kuuluisa AsGreg Mulvihillin vaimo
Ikä45-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Poikaystävä/rakastajaWeldon McDavid Jr
Aviomies/puolisoGreg Mulvihill
NettovarallisuusNA

Diana Lovejoyn murha

Diana Lovejoy todettiin maanantaina syylliseksi salaliittoon murhan tekemiseksi ja murhan yrityksestä syyskuussa 2016 tehdyssä hyökkäyksessä hänen vieraantuneeseen aviomieheensä Greg Mulvihilliin Carlsbadissa, Kaliforniassa. Ensihoitajat ajoivat Lovejoyn ulos oikeustalosta ja veivät hänet sairaalaan hoitoon. Koettelemukset viivästyttivät hetken Lovejoyn syytettyjen – 50-vuotiaan aseohjaajan Weldon McDavid Jr:n – tuomion käsittelyä. Hänet todettiin myös syylliseksi murhayritykseen ja pahoinpitelyyn tappavalla aseella.

Diana Lovejoyn nettoarvo

Kuinka paljon Diana Lovejoyn nettovarallisuus on? Hän oli tottunut kuntovalmentajaan ennen näitä tapauksia ja muutti hänen elämänsä radikaalisti. Hänen tarkka nettovarallisuutensa ei ole tiedossa.

Diana Lovejoyn tosiasiat

  1. Asemies oli tavannut Lovejoyn, kun tämä alkoi ottaa ammuntatunteja kentällä, jossa tämä työskenteli.
  2. Lovejoyta uhkaa 25 vuoden elinkautinen ja McDavidia 50 vuodeksi elinkautiseen vankeuteen.
  3. Lovejoy ja Mulvihill olivat eronneet heinäkuussa 2014.
  4. Lovejoy tapasi Weldon McDavid Jr:n, kun tämä alkoi ottaa ammuntatunteja kentällä, jossa hän työskenteli.
  5. Hänet tuomittiin myös ja häntä uhkaa yli 50 vuoden vankeustuomio.

Lue myös: Mark Feely (rikollinen) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found