Valeria Lipovetsky (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Valeria Lipovetsky on venäläinen malli ja sosiaalisen median tähti. Hän on tunnettu YouTube-kanavastaan. Hän lataa säännöllisesti meikkioppaita, ravitsemusneuvoja ja muuta YouTube-kanavalleen. Hän on myös The Modern Fox -blogin luoja. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Valeria Lipovetskyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Valeria Lipovetsky Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Valeria Lipovetsky? Hän on kaunis ja upea nainen. Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Valeria Lipovetskyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää 34 A:n rintaliivit.

Valeria Lipovetsky Ikä

Kuinka vanha on Valeria Lipovetsky? Hän syntyi 19. syyskuuta 1990 Venäjällä. Hän on 30-vuotias. Hän on Venäjän kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Valeria-Lipovetsky-ikä

Lue myös: Talia Mar (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Valeria Lipovetsky elämäkerta

Valeria LipovetskyWiki/Bio
Oikea nimiValeria Lipovetsky
NimimerkkiValeria
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä19. syyskuuta 1990
SyntymäpaikkaVenäjä
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusVenäjän kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 A
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetBenjamin, Jake ja Maximus
Aviomies/puolisoGary Lipovetsky
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Valeria Lipovetsky aviomies

Kuka on Valeria Lipovetskyn aviomies? Hän meni naimisiin liikemies Gary Lipovetskyn kanssa kesäkuussa 2012. Heillä on poikia nimeltä Benjamin, Jake ja Maximus.

Valeria-Lipovetsky-faktoja

Valeria Lipovetsky Nettoarvo

Kuinka paljon Valeria Lipovetskyn nettovarallisuus on? Hän on rekisteröity kokonaisvaltainen ravitsemusterapeutti. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Valeria Lipovetsky Faktat

  1. Valeria Lipovetsky tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.
  2. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hänellä on Instagram-tilillään yli 1,4 miljoonaa seuraajaa.
  6. Hän lukee mielellään romaaneja vapaa-ajallaan.

Lue myös: Infinite (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found