Billy Ray Cyrus Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino: 10 faktaa hänestä

Billy Ray Cyrus on tunnettu laulaja, joka syntyi Flatwoodsissa, KY. Hän mainitsi tähtikuviota ykkössinglellään "Achy Breaky Heart" hänen vuoden 1992 U.S. Heart -julkaisustaan. Hän on sertifioitu 9-kertainen platinadebyyttialbumi Some Gave All. Laulajan lisäksi hän on myös kokopäiväinen näyttelijä. Hän näytteli tv-sarjassa Doc vuosina 2001–2004 ja Disneyn Hannah Montanassa tyttärensä Mileyn rinnalla vuosina 2006–2011.

Billy Ray Cyrus Age & Bio

Kuinka vanha on Billy Ray Cyrus? Tällä hetkellä hän on 58-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. elokuuta 1961. Hänen syntymäpäivämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Flatwoodsissa Kentuckyssa vanhemmilleen Ron Cyrusille, poliitikolle ja entiselle terästyöläiselle, ja Ruth Ann Castolle. Neljävuotiaana Cyrus aloitti laulamisen. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1966. Hänen isoisänsä oli helluntailaissaarnaaja.

Billy Ray Cyrus Pituus ja paino

Kuinka pitkä Billy Ray Cyrus on? Hän seisoo 1,83 metrin korkeudella tai muuten 6 jalkaa korkealla. Hän painaa noin 60 kg tai 132 lb. Hänen ruumiinsa mittoja ei tiedetä. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Billy Ray CyrusWiki/Bio
Oikea nimiBilly Ray Cyrus
Ikä58-vuotias
Korkeus1,83 m (6 jalkaa)
Paino132 lb (60 kg)
Kengännumero10 USA
Vaimo1. Cindy Cyrus

2. Tish Cyrus

LapsetMiley, Noah, Trace, Braison,

Christopher ja Brandi

NettovarallisuusNoin 21 miljoonaa dollaria
SyntymäpaikkaFlatwoods, KY
SyntymämerkkiNeitsyt

Billy Ray Cyrusin vaimo

Hän on naimisissa oleva mies. Vuonna 1987 hän solmi solmun Cindy Cyrusin kanssa. Myöhemmin pariskunta päättää erota tiensä. Vuonna 1991 he eroavat. Myöhemmin hän solmi salaa Tish Cyrusin kanssa 28. joulukuuta 1993. Myöhemmin Billy Ray ja Tish ilmoittivat erostaan ​​vuonna 2013. Lapsistaan ​​hän on siunannut kuudella lapsella nimeltä Miley, Noah, Trace, Braison, Christopher, ja Brandi.

10 faktaa Billy Ray Cyrusista

  1. Koulutuksensa mukaan hän osallistui Georgetown Collegeen baseball-stipendillä ennen siirtymistään musiikkiin.
  2. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  3. Nuorempina vuosinaan hän putosi Georgetownista.
  4. Hyvin nuorena hän halusi tulla muusikoksi osallistuttuaan Neil Diamond -konserttiin ja asetti 10 kuukauden tavoitteen aloittaa ura.
  5. Lisäksi 1980-luvulla hän soitti Sly Dog -yhtyeessä ennen levytyssopimuksen allekirjoittamista Mercury Nashville Recordsin kanssa. Sly Dog nimettiin yksisilmäisen koiran mukaan, jonka Cyrus omisti.
  6. Kuinka paljon on Billy Ray Cyrusin nettovarallisuus? Hänen omaisuutensa on noin 21 miljoonaa dollaria, kuten vuonna 2020.
  7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  8. Republikaani George W. Bush käytti Cyrusin kappaletta "We the People" kampanjalauluna vuoden 2000 presidentinvaalikampanjassaan, ja Cyrusin kerrottiin sanoneen, että hän oli ollut elinikäinen demokraatti.
  9. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on miljoonia käyttäjiä Instagram-tilillään.
  10. Hän on julkaissut 16 studioalbumia ja 53 singleä vuodesta 1992, ja hänet tunnetaan ykkössinglestään "Achy Breaky Heart".

Lue myös: Zayn Malik (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit