Pauline Chalamet (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Pauline Chalamet on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja. Hänet tunnetaan hyvin lyhytelokuvistaan, kuten Between Fear and Laughter, ja televisio-ohjelmistaan, kuten Royal Pains. Hän näytteli Judd Apatowin elokuvassa The King of Staten Island vuonna 2020. Hänet tunnetaan parhaiten Oscar-ehdokkuuden näyttelijän Timothee Chalametin vanhempana sisarena. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Pauline Chalametin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Pauline Chalamet Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Pauline Chalamet? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Pauline Chalamet Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Pauline Chalamet? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. tammikuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä on Nicole Flender ja isänsä nimeltä Marc Chalamet. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Yuli Lagodinsky (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, poikaystävä: 12 faktaa hänestä

Pauline ChalametWiki/Bio
Oikea nimiPauline Chalamet
NimimerkkiPauline
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä25. tammikuuta 1992
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Pauline Chalametin poikaystävä

Kuka on Pauline Chalametin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Marisa Tomei (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, poikaystävä, perhe: 10 faktaa hänestä

Pauline Chalametin nettoarvo

Mikä on Pauline Chalametin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 1,5 miljoonaa dollaria (USD). Vuonna 1999 hän debytoi näyttelijänä lapsena saippuaoopperan One Life to Live jaksossa. Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Pauline Chalametin ura

Pauline Chalamet on sosiaalisen median tähti. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Pauline Chalametin tosiasiat

  1. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  2. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  3. Hän teki ensimmäisen, ainoan ohjauksensa debyyttinsä lyhytelokuvassa The Group Chat vuonna 2019.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
  6. Sininen on hänen lempivärinsä.
  7. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
  8. Kaikki Pauline Chalametin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.

Lue myös: Addison Riecke (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found