Bridget McCain (John McCainin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Vanhemmat, Faktat

Bridget McCain on amerikkalainen tv-juontaja ja myös poliittinen persoonallisuus Bangladeshista. Hän nousi parrasvaloihin amerikkalaisen poliitikon ja sotilasupseerin edesmenneen John McCainin tyttärenä. Johnin toinen vaimo Cindy Lou Hensley adoptoi hänet, ja he ottivat hänet orpokodista "Missionaries of Charity Mother Teresa Home".

Cindy Lou Hensley sanoi: "Toin kotiin vauvan kertomatta hänelle, ja hän ei vain ottanut sitä rauhallisesti, vaan myös rakasti sitä ja syleili välittömästi Bridgetiä, joka jakaa Johnin erittäin kuivan huumorintajun, joten hän ja hänen isänsä voivat hyvin yhdessä. " hän lisäsi. "Jos en olisi ottanut Bridgetiä pois, hänestä olisi tullut prostituoitu tai, mikä pahempaa, hän olisi kuollut." Sillä välin hänen lapsensa hyväksyivät myös uuden sisarensa.

Viime aikoina Bridget on noussut otsikoihin kamppailusta presidentti Donald Trumpin kanssa kritisoimalla presidenttiä kutsumalla häntä "lapseksi" isänsä halveksumisesta. Presidentti Donald Trump hyökkäsi avoimesti edesmenneen isänsä luonnetta vastaan, ja Bridget päätti astua mukavuusalueensa ulkopuolelle. Maaliskuussa 2019 Trump sanoi, että hän "ei koskaan ollut fani" Johnista, joka menehtyi elokuussa 2018 aivosyöpään 81-vuotiaana, kuten NBC News raportoi.

Koska hänen isänsä ei pystynyt puolustamaan itseään, Bridget otti kunnianosoituksen Twitterissä ja twiittasi: ”Kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä isäni kanssa tai tykätä hänestä, mutta pyydän sinua olemaan kunnollinen ja kunnioittava. Jos et voi tehdä näitä kahta asiaa, ole tietoinen. Sanoimme hänelle hyvästit vasta melkein 7 kuukautta sitten.

@realDonaldTrump Kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä isäni kanssa tai tykätä hänestä, mutta pyydän sinua olemaan kunnollinen ja kunnioittava. Jos et voi tehdä näitä kahta asiaa, ole tietoinen. Sanoimme hänelle hyvästit vasta melkein 7 kuukautta sitten. (1/2)

— Bridget🌻 (@bridgieleela) 21. maaliskuuta 2019

Bridget McCain Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha on Bridget McCain? Hän syntyi 21. heinäkuuta 1991 ja on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Tällä hetkellä hän on 29-vuotias kuten vuonna 2020. Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuumaa pitkä ja painaa noin 82 kg tai 180 lbs. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Bridget McCain Net Worth

Bridget McCainin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 800–900 000 dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on poliittinen ja liike-elämän ura.

Bridget McCainin poikaystävä

Seurusteleeko Bridget McCain jonkun kanssa? Hän on luultavasti sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Häntä ei ole nähty kenenkään kanssa, jonka kanssa hän näyttää olevan romanttisessa suhteessa. Hän on sinkku eikä ole ollut naimisissa. Itse asiassa hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Hän on keskittynyt täysin uraansa.

Bio, vanhemmat ja sisarukset

Bridget syntyi 21. heinäkuuta 1991 Bangladeshissa. Hän on edesmenneen sotilasupseerin John McCainin adoptoitu tytär. Hän oli alun perin naimisissa Carolin (ensimmäinen vaimo) kanssa, ja parit adoptoivat Dougin ja Andyn, ja heillä oli myös tytär nimeltä Sidney. Myöhemmin hän meni naimisiin Cindyn kanssa, joka on poliitikon Johnin toinen vaimo.

Lisäksi heillä oli kolme lasta nimeltä Meghan, Jimmy ja Jack, ja vuonna 1991 pariskunnat tekivät matkan Bangladeshin orpokotiin, jossa he tekivät elämää muuttavan päätöksen adoptoida Bridget.

Koulutukseltaan Mr. McCain suoritti lukionsa yksityisestä koulusta Arizonassa. Myöhemmin hän osallistui Arizonan osavaltion yliopistoon valmistuessaan.

Lue myös: Natalia Diamante Bryant (Kobe Bryantin tytär) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Sisarukset, Vanhemmat, Faktat

Bridget McCain Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiBridget McCain
NimimerkkiBridget
Ikä29 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

21. heinäkuuta 1991
AmmattiYouTuber, mediapersoonallisuus,

Sisällön kirjoittaja ja digitaalinen markkinoija

KuuluisaAdoptiotytär

edesmennyt John McCain (amerikkalainen poliitikko)

SyntymäpaikkaBangladesh
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen

(amerikkalainen-aasialainen)

ZodiacSyöpä
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'4"

Senttimetrit: 164 cm

Mittarit: 1,64 m

PainoPaino: 82 kg

Paunaa: 180 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

36-34-44 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: John Sidney McCain III

Äiti: Cindy McCain

SisaruksetVeli: John Sidney McCain IV, James McCain

Sisar: Meghan McCain, Sidney McCain

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävä Ei tunnettu
Nykyinen poikaystäväEi mitään
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoArizonan osavaltion yliopisto
KouluLukio Arizonassa
Suosikki
LempiväriKeltainen & Sininen
LempinäyttelijäKit Harrington
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaHobitti
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin US $ 800 - $ 900 000
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinViserrys

Bridget McCainin faktat

  • Haastattelussa upseeri sanoi, että se oli Cindyn päätös adoptoida Bridget.
  • Vuonna 2000 tämä osoittautui myöhemmin poliittiseksi skandaaliksi, kun Johnin puoliso liittyi republikaanien kansalliskokoukseen.
  • Tuona aikana George W. Bushin strategi Karl oli manipuloinut äänestäjiä ja kyseenalaistanut heiltä, ​​äänestäisivätkö he henkilöä, joka oli synnyttänyt aviottoman mustan lapsen.
  • Tämän vuoksi McCainin kampanja ei koskaan toipunut.
  • Bridget on monella tapaa vanhemman sisarensa Meghan McCainin vastakohta.
  • Hän ei osallistu julkisiin haastatteluihin tai TV-esiintymisiin.

Lue myös: Whitney Scott Mathers (Eminemin tytär) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, isä, äiti, sisaret, poikaystävä, tosiasiat

Lue myös: Breckynn Willis (Uimari) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found