Meg Mathews (Noel Gallagherin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Meg Mathews on yhdysvaltalainen sisustussuunnittelija ja kodintekijä. Hänet tunnetaan parhaiten Noel Gallagherin ex-vaimona. Hän on englantilainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko. Hän toimi rock-yhtyeen Oasis lauluntekijänä, kitaristina ja vokalistina. Tämän lisäksi hän on myös Megs Menopausen perustaja. Hän on kirjoittanut kirjan "The New Hot: Menopause with Attitude and Style". Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Meg Mathewsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Meg Mathewsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Meg Mathews on? Noel Gallagherin entinen vaimo Meg Mathews on 5 jalkaa 6 pitkä tai 1,67 metriä tai 167 cm pitkä. Hän painaa noin 61 kg tai 130 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Megin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Meg Mathewsin ikä

Kuinka vanha Meg Mathews on? Hän syntyi 14. maaliskuuta 1966 Guernsey Islandilla Isossa-Britanniassa. Hän on tällä hetkellä 54-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Meg Mathewsin aviomies ja lapset

Kuka on Meg Mathewsin aviomies? Kesäkuussa 1997 Meg meni naimisiin Noel Gallagherin kanssa Las Vegasissa. Hän oli tavannut hänet vuonna 1994 kämppätoverinsa, MTV-juontaja Rebecca de Ruvon kautta, jonka kanssa hän seurusteli tuolloin ja jonka hän jätti Mathewsin luo. Lisäksi Mathews synnytti tyttären, Anaïs Gallagherin, 27. tammikuuta 2000. Gallagher ja Mathews erosivat tammikuussa 2001, koska hän oli tehnyt aviorikoksen skotlantilaisen publicistin Sara MacDonaldin kanssa, jonka hän tapasi Ibizan yökerhossa Space kesäkuussa 2000. Avioeron jälkeen valmistui, Gallagher väitti, ettei hän ollut koskaan ollut uskoton ja oli vain väittänyt pettänyt Mathewsia nopeuttaakseen avioeroprosessia.

Lue myös: Edward Abel Smith (Kate Winslet Aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Meg Mathews Wikipedia

Meg MathewsWiki/Bio
Oikea nimiMeg Mathews
NimimerkkiMeg
Kuuluisa AsNoel Gallagherin entinen vaimo
Ikä54-vuotias
Syntymäpäivä14. maaliskuuta 1966
SyntymäpaikkaGuernsey Island, Iso-Britannia
SyntymämerkkiKappaleita
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 61 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetAnaïs Gallagher
Aviomies/puolisoNoel Gallagher (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 2,2 miljoonaa dollaria (USD)

Meg Mathewsin nettoarvo

Mikä on Meg Mathewsin nettovarallisuus? Uran luominen on hänen tärkein tulonlähde. Lisäksi hänen entisen aviomiehensä Gallagherin arvioitiin olevan 25 miljoonan punnan omaisuus vuonna 2001. Tämän lisäksi Megin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 2,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Jacqueline Titone (Adam Sandlerin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Meg Mathewsin ura

Meg Mathewsin ura alkoi kassana Josephin, huippuluokan vaatekaupan, sivuliikkeessä, mutta hänestä oli tehty johtaja kuudessa kuukaudessa. 21-vuotiaana hän johti omaa muoti-PR-yritystä, joka edusti Naf Naf -brändejä.

Meg Mathewsin tosiasiat

  1. Meg Mathewsin tehtävänä on saada naiset puhumaan vaihdevuosista.
  2. Hän puhuu hormonikorvaushoidosta, kuumista aalloista ja uuden kirjansa syistä.
  3. Mathews varttui Suffolkissa työväenluokan vanhemmille, jotka onnistuivat lähettämään hänet yksityiskouluun.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Martie Allen (Kristy McNicholin puoliso) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found